Snart December...

Det blev en väldigt lång helg det här, skulle langat liken gånger tusen på det men just nu känns det som att till och med skola skulle varit bättre. Behöver göra något. Vaknade iaf upp inatt och hade jätteont i magen, huvudvärk och mådde grymt illa. Världens bästa pojkvän fanns som tur var där för mig, vet inte vad jag hade gjort utan honom. Är så otroligt trött på att må dåligt... Men tack älskling, du är bäst<3
I morse mådde jag bättre men inte bra, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Staffan tog sovmorgon med mig men vid nio kom det massa gubbar som skulle kolla ventilationen så då var vi tvunga att gå upp... dom kunde inte valt en bättre dag liksom?
Jaja sen gick staffan till jobbet och jag kollade på ett avsnitt av NCIS LA och tog ett bad. Bra start på dagen, men nu blev jag plötsligt grymt opepp på allt... Mitt humör är inte på topp känner jag. Nåja det är väl bäst att jag gör någonting åt det för jag tänker inte vara en liten sjuk emoflicka.

Haha bästa sättet att pigga upp sig, kolla bilder! Hoppas att ni också får ut lite glädje av dom. Vill bara säga att jag var faktiskt BRUN i barcelona, andra bilden! sådetså!
 
      

och säg inget om att jag suger på att lägga upp bilderna snyggt och allt vad det heter för det vet jag redan!
ciaoooo


jag ska döda den som kom på rubriker

trött på att ha ont i magen må illa ha ont i huvudet. Är det inte det ena är det det andra... Jaja ska försöka tänka på nåt annat och göra läxor nu. Men först en liten sammanfattning av helgen. Fredag stannade både jag och staffan hemma från jobb/skola eftersom svinsprutan gjort oss sjuka... På kvällen vare idol, ledsen ella på att mariette åkte, eftersom att calle suger väldigt mycket hästkuk. Lördag bytte staffan och keiko rum och jag hjälpte till så gott det gick med tanke på att mitt magont och illamående gick upp och ner som en bergochdalbana. På kvällen åkte vi till heron och kollade på New Moon! Jag gillade den faktiskt, oväntat nog... ettan var ju inte särskilt bra.. Men den här var bättre! Och jag förstår för allt i världen inte all denna hets om jacob och edward, ingen av dom är särskilt snygg. Båda är mest efterblivna och ja bella är inte så charmig heller för den delen... Men om hon ska välja nån så ere ju helt klart edward, han glittrar :D
Idag mådde jag iaf bättre, så vi åkte till skärholmen eftersom båda hade shoppning-abstinens. Staffan köpte såklart massa grejer men jag lyckades hålla mig till ett fint rosa lypsyl som luktade jordgubbe och kostade 16 kronor 0:) Men gud vad mycket grejer jag vill ha... Och jag SKA ha den vibrerande mascaran, grymt coolt ju!
Nu kollar Staffan hannes och isak på nån (tydligen) superbra fotbollsmatch hos isak. Staffan och bror min kommer hem om ett tag och då hade jag tänkt att jag skulle ha pluggat lite till matteprovet och läst lite svenska. August strindberg är ju för underbar...


...eller så äter man lakrits, dricker bubbelvatten (mammas huskur mot ont i magen) och lyssnar på backstreet boys


Shoreline

Två månader med pojken idag, alltså två rosor.. tack allt va så mys! och ossians mamma hade bakat lussebullar i morse, mmmmums :D


puss alice!

Staffan tycker att jag ska ha en rubrik om honom. Så here you go: jag älskar dig :D <3

Hejsan hoppsan. Det är tisdag, den enda chillade dagen då vi slutar tidigt! Detta utnyttjade jag faline och helena genom att åka hem till helena och baka årets första lussebullar. Supermysigt var det, bakade och pratade tills klockan blev över sju och jag insåg att jag var grymt hungrig, inte så konstigt med tanke på att jag åt lunch typ elva. Så jag och faline tog oss hemåt. Och nu sitter jag här, har ätit och borde plugga geografi. Men jag hatar att det inte riktigt går att plugga till det, skulle behöva en liten personlig debattör som jag kan ta med på provet istället... Anyone?
Men snart kommer staffan hit och räddar mig från det här höhö :) Ska försöka boka flickkörsbiljetter nu också, känner mig lite skyldig att gå på den i alla fall även fast jag har slutat. Det kan nog vara roligt, det enda som tar emot är att det kostar pengar... Och ja som de flesta nog vet är jag bra på att släppa lite för mycket på mina pengar, så nu ska jag försöka hålla koll på dom!

Har också fått reda på att This is it fortfarande går, MÅSTE ju se den. Och New Moon ska ses i helgen minsann, haha mycket bio, men det är riktigt nice! Kostar dock pengar... men det är värt det!


Helg med Älskling

Helgen är över. Ångestsöndag ohyes! Har pluggat för lite och gjort för mycket annat haha. Med tanke på att jag har musikteoriprov imorn och geografiprov tisdag eller onsdag så är det inte så bra... Men men.
Min helg har varit riktigt bra! Fredag firade jag och Staffan två underbara månader! En dag för tidigt eftersom vi hade lovat att fira karin på den "riktiga" dagen, lördag. Fredagen spenderades i vilket fall med idol tittande (Reza åkte :((((( ) supergod hemgjord pestolasagne och mys!
Lördag firade vi karins 38 års dag. Det var jättetrevligt! Och nu är det som sagt söndag, har pluggat och träffat mormor. Vi överlevde besöket haha, grattis på oss! Och nu kollar jag och staffan lite halvhjärtat på vem kan slå filip och fredrik, men men det blir väl sussa kudden snart, är trött.. Dessutom förstör staffan min sovmorgon imorn genom att tvinga upp mig eftersom har börjar klockan åtta... inte okej! Men vad gör man inte...

Just by saying i love you

Ossian sov här inatt, så nu känner jag mig inte lika särplacerad från mänskligheten längre :) Vi kollade på fyra bröllop och en begravning som gick på trean igårkväll, den filmen e bara så underbar!

jag ska träffa sara rosen oxå :) hon har tydligen blivit sjuk hon med, så det blir nån mysig film och te sen ikväll, vilket passar bra eftersom det e så grått och kallt ute nu, bara därför lägger jag upp en sommarbild på oss.

Bump in the road

jag e rastlös, sjuk och rastlös. hahah har typ sovit i två dagar i rad nu, konstant. och kollat gossip girl men iaf! min fredagkväll har jag spenderat med mor och far, det va ett tag sen må ja säga. vi kolla idol och det va kärlekstema och gud va fint allt kändes ett tag. sen har jag skrivit önskelista (mest för att mami bad mig men ändå) jag fyller ju år den 20e och sen e det ju julafton fyra dagar senare :D längtar! har spanat in massa bloggar och hittat lite nytt som jag gillar oxå. PUSS nu ska jag kolla lite mer gossip tror jag innan jag somnar. jag har feber och knarkar alvedon.


Fint

När man älskar någon ger man personen chansen att krossa än,
men man litar på att personen i fråga inte gör det.


Shine on

Hello people. Hade världens bästa dag igår, var hemma eftersom jag hade feber natten innan, men mådde nästan helt bra när jag vaknade upp, men varför inte ta tillfället i akt och få vara hemma liksom. Så jag skickade iväg alice som sov hos mig till skolan och sen däckade jag i min säng och sov till typ halv elva, bra start på dagen! Typ tolv kom staffan eftersom han inte hade något jobb, så han var hemma med mig hela dagen, och det var så otroligt mysigt! Fler såna dagar tack!

Idag mådde jag dessvärre tillräckligt bra för att gå till skolan, men blev glader när jag fick reda på att vi skulle till gymnasiemässan och därför missade två sista lektionerna! Så vi gick dit och herregud vad rörigt det var... Inte blev jag mindre förvirrad heller. Men vi var där i nån dryg timme iaf och det var väl trevligt, jag och alice ska börja på VIP Särgymnasiet har vi bestämt, det verkar passa oss haha! Träffade anton också, länge sen man träffade honom så det var kul, lyckades lova bort mig till hässelby gymnasium där han går... Men vi får se hur det blir med den saken känner jag...
 
Och nu sitter jag här och pluggar fysik till provet imorn, S E G T. Huden under mitt öga har börjat flagna, skyller på min onda sminkborttagning som gör ont och dödar mitt ansikte... Längtar tills imorn när pengarna kommer, har levt typ tre veckor utan pengar nu och ja, min livsstil fungerar inte riktigt utan det har jag insett. Det enda som suger är att dom pengarna kommer gå åt till julklappar och sånt skit, julen är nära...
Men nu kom mamma hem så jag ska tvinga henne att hjälpa mig med plugget. Ska försöka göra allt så snabbt som möjligt så att jag kan träffa staffan snart! byyeeeee

uhm fin låt


finns inget som kan beskriva det bättre.

"You'll Be In My Heart"

Come stop your crying
It will be all right
Just take my hand Hold it tight

I will protect you
from all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small,
you seem so strong
My arms will hold you,
keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here
Don't you cry

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart, always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
what they can't explain
I know we're different but,
deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
'Cause what do they know
We need each other,
to have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on,
Now and forever more

Oh, you'll be in my heart
No matter what they say
You'll be in my heart, always
Always

Someone's watching over me

usch va jag blev trötter, kom likosm en våg över mig av trötthet typ. fast jag vill ha lite mera pepparkaka och te innan jag somnar, och ska nog kolla gossip girl oxå, sen komr jag sussa gott inatt känner jag. ingen skola imon vilket betyder att jag ändå kan sova hur länge jag vill, liksom YEY!

jag vill börja lägga upp fler bilder på bloggen, men saken e den att jag typ alltid sitter på pappas bärbara mac nu för tiden, min data vill inte hänga med riktigt, så jag har inte så mkt bilder hära...hmm måste tänka ut nått smart för att lösa detta.. Nej nu blir det koka te som gäller, pussenuss / A

walking in the sun

Jag e sjuk!
neeeeeeeeeeeeeeeeeej
 inte okej!

sov ju som sagt hos Ellan igår och hon mådde bajs imorse
men jag kan ju inte ha blivit smittad av henne så snabbt väl?
i sånt fall får vi väl va sjuklingar tillsammans elr nått.

var i alla fall duktig idag och fixade nytt lånekort på el biblotek, va tvungen att låna bok till svenskan så...
sen kom jag hem och somna i soffan, mitt huvud gjorde ont (...det gör det fortfarande)
pepparkaor, mandariner och te gjorde att det kändes liiite bättre iaf.

ingen dans ikväll och inigen skola imon, gaaaaaad

PUSS alicen


"I'm lucky (strike) on my way to death"

Trötttttt! Har pluggat hela kvällen och kommit fram till att geografi inte är min grej, har inte lärt mig nåt alls känns det som. Men ah jag litar på min tur, kanske kommer det frågor på precis de grejerna jag har pluggat till!
Annars har dagen varit ganska jobbig, har haft ont i huvudet, ont i halsen och varit allmänt seg. Efter skolan åkte jag hem och efter ett tag kom alice och ja vi är bättre på att prata än att plugga haha. Men vi har fått lite gjort iaf och nu är båda helt döda. Hon sitter och skrattar till scrubs och jag har precis plockat undan lite i mitt rum, har ju ÄNTLIGEN fixat skåp och hyllor att ha mina kläder i! Jättehärligt!
Imorgon har jag utvecklingssamtal, är grymt pepp! Älskar utvecklingssamtal med min kära mentor eftersom det brukar innebära att äta godis och prata om allt annat än skola. Ska träffa staffan också, och det gillar jag minsann!
PUSS


Den osynliga mannen

varje gång jag tänker på att jag ska bli danslärare så mår jag illa. funderar på att skita i allt. jag hinner liksom inte med. jag vill inte vara den som ger upp, den som inte tar chansen.  men jag kan inte vara rädd för att missa allting hela tiden heller, det funkar inte så.

jag vet hur glad och hur stolt jag skulle bli om jag genomförde det här, men ibland kommer man till en viss punkt när man helt enkelt inte orkar mer. jag har nått den punkten nu.

jag har faktiskt redan bevisat förr mig själv att jag klarar det. min danslektion gick ju så jävla bra, mitt självförtroende höjdes till max. därför känner jag att jag redan bevisat att jag skulle kunna fixa det, är bara så stressad just nu att jag egentligen inte har lust att lägga tid på det.

det finns så mycket delar i mitt liv som är viktiga för mig. Dansen är en del och jag är rädd om den delen. för mig har dansen alltid varit ett sätt att koppla bort allt annat, alla moment som varit stressiga och jobbiga. nu har även dansen blivit ett sånt moment och jag vill inte ha det så. därför funderar jag på att släppa lärargrejen, bara för att vinna lite mer tid och bli en lite gladare människa för just nu så funkar det inte. men jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

With you

jag kom hem från skolan häromdagen, det var tänkt att jag skulle plugga men i stället kollade jag i brevlådan och nya hmtidningen hade kommit plus grey's anatomyboxen säsong 5 som mami beställt :D så nu ikväll har jag bara varit hemma och myst och kollat massa, helt beroende! och vi åt räkor, jag och mamma. och så har vi pratat massa om allt. jag vet inte vad som e fel med mig, varför jag mår dåligt ibland. men mitt humör går verkligen upp och ner och jag är väldigt stressad oxå. jag har sagt det förut men det e så det e. så jag behövde den här kvällen hemma, har druckigt varm choklad med grädde oxå, för det regnade ute och jag tyckte det passade väldigt bra. väntar på att ossian ska ringa mig nu. PUSS

älskar min mamma

WOHO

Och Eddie har åkt ut ur idol :D livet leker!
moahahaha


H E L G

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga, förlåt för det! Men jag har bättre saker för mig nu för tiden vettni :)
Men ja, HELG äntligen! Det var helt sjukt hur mycket jag kämpade idag för att inte falla ihop i en liten hög, är så otroligt trött på skolan. Huvudvärk sista två lektionerna (som såklart var fucking halvklass svenska och bajsmusikteori) gjorde ju inte saken bättre... Fredagar är verkligen inte nådiga. Men jag ska inte klaga, den är över och jag lever! Gick hem direkt och tänkte plugga lite, men det hände ju inte haha. Vad tänkte jag liksom? Istället blev det dator, och snart kommer staffan wiii. Han går från mariatorget så han kommer om precis elva minuter, haha vetenskapligt bevisat att det tar så lång tid faktiskt!
Ikväll blir det tacos med familjen och sen idol, det är fredag den 13:e så jag är lite orolig, tänk om Erik åker liksom... :O

I do belive

ni vet när man har klarat av något man inte visste man kunde? det kan handla om små saker, som att klara ett matteprov eller våga ha på sig den dära tröjan som men själv tycker e så snygg men man e så rädd för vad andra ska tycka. man påverkas så sjukt mycket av alla runt omkring. jag gör det. ibland känner jag mig så liten och obetydlig. som att världen skulle klara sig utan mig. men idag var inte en sån dag. jag pressade mig själv till det yttersta och trots att jag mådde illa innan och bara ville lägga mig ner på asfalten och gråta så tog jag mig igenom det, och vet ni va? det va klart värt det! jag klarade av min första danslektion som lärare och det är helt stört hur mycket som jag växt på en dag. några från gruppen kom till och med fram till mig efter och sa att de ville dansa min dans i stället för den som de dansar egentligen, jag var ju bara vikarie så det gick ju inte men fatta? min egna koreografi. jag är stolt. just nu kan ingen komma åt mig. 


tack stella för att du gav mig stöd innan, bara att du va där blev liksom en trygghet. puss alicen

minfantasiexisterarinteförtillfället

Bra dag bra dag. Vaknade upp med staffan och eftersom jag hade sovmorgon så var det no stress. Skolan var helt okej, fick tillbaka franskaprovet och är nöjd, har planerat med emeli att vi ska på backstreet boys konsert (inte för att vi vet om dom kommer hit, men om dom inte kommer till oss så kommer vi till dom!), vi slapp matten och annat trevligt. Gillar dock inte min bildlärare ALLS just nu, hon är en häxa med ängla-ansikte som mobbar ner på andras gipsmasker... inte okej.
Efter skolan gick jag och Faline lite på stan, letade skor och så. Hittade absolut ingenting men det var trevligt ändå! Sen hem och plugga... Inte så party men jag känner mig duktig så det e nice!
Dessutom har jag kommit på att jag vill ha massamassa saker, lite jobbigt med tanke på att jag äger typ femtio kronor nu... P L Å G S A M T
Och nu ska jag dra mig mot sängen snart, trots att jag är pigg. Det är så typiskt att jag alltid är pigg när jag faktiskt kan sova. Jaja, PUSSEN / E

Not Alone

fan va dåligt jag mår
baaaaaaaaaaaaaaaaajs på allt bara
helgen e slut och jag orkar inte ta tag i något
pluggpluggplugg
träffa olivia sen, jaaaaaaa tack, att den kvinnan finns gör min värld lite lättare att leva

Small axe av bobban

Nu ska jag och edvin ha matte i två timmar........fatta två timmar?! jag har ont i huvudet och har typ inte ätit något på hela dagen, sweet liksom. PUSS alicen

The man who can't be moved

Stella ringde mig precis och berätta att nu är lärarinfon på annikas äntligen uppe! YEY gud ska bli så kul att få undervia i dans i  vår, hoppas nu bara att massa små barn anmäler sig. det är ju dålig ekonomi och shit nu så det är fortfarande inte helt säkert menmen jag e glader. klicka på länken http://www.annikas.se/ och sen på lärare om ni vill se.

kom precis hem från Nea och Maia, dom små busungarna som jag brukar vara barnvakt till. haha det vart mat, läsa bamse och rita som gällde den här gången .... tjäna iaf 200 spänn så jag e inte pank längre :D nu ska jag försöka göra lite media som jag har tills imon, sen går ju "mammaa pojkar" klockan 8 haha jag e ledsen, det låter ju jätteflum men jag e fast! och vill hinna se liiite gossip girl ikväll, får se hur det blir med den saken.


olivia ringde precis. hon kmr hit snart:D vi ska dricka te och hon vill typ låna lila leggings och rosa benvärmare, nån maskeradgrej som hon ska på i helgen tydligen... PUSS nu alice <3

Everlasting love

Efter en helg, en dag hemma på grund av huvudvärk och två dagar i underbara globen så var man tillbaka i skolan. Det förvånade mig att dagen ändå blev helt okej, ganska sköna lektioner, till och med svenskan. Eva Datta bjöd lite extra på sig själv idag och hade en långärmad skinntröja som satt tight mot hennes pushade bröst, haha mycket charmigt måste jag säga! Och sen hade vi voldemort som vikarie i franska vilket ledde till många skrattanfall, som inte direkt blev mindre hysteriska av att alla var galet övertrötta...
Globen var iaf kul som vanligt, det låter ju förjävligt men det e niiice! Synd bara att det inte är nån globenvecka i år... Och igår var första gången jag slapp flickkören. Kändes faktiskt riktigt bra att bara få åka hem när flickkörstjejerna var kvar i skolan typ två timmar till haha!
Nu kommer jeppe vilken sekund som helst för att äta med oss och sen ska jag åka till älsklingen! Men först, vara duktig och läsa fysik! / E


I just can't stop loving you

Sara visade mig en sida igår där man typ kan kolla massa filmer och serier. typ jättebra JAAA! så nu tänkte jag snart gå in på den sidan och kolla gossip girl :D heter surfthechannel.com om jag inte minns fel, hahah ni kankse redan vet om den här sidan men jag e liite efter som vanligt så detta är stort för mig :D

jajaja jag sitter och dricker te ur min rosa fina kopp som mamma och jag inhadla sist vi va på ikea :)



gaaad e trött som vanligt, måste nog plugga lite till innan gossip girl, även fast jag typ ändå va jätteduktig och jobba i skolan idag så e det massa läxor som måste göras... MEN jag har äntligen fått bilderna från i somras när jag och therese blev fotade :D va ganska många men här e iaf ngra..










nu kom en fågel och viska i mitt lilla öra att det blir sushi till middag, mums :D liksom tack gud min dag blir bara bättre och bättre!
PUSS

Release me

jag hade tänkt skriva ett inlägg om hur mkt jag hatar datakunskap och om hur mkt en viss lärare kan ta sig, så går jag och får mvg minus på dataprovet så nu vill jag inte skriva om det längre :D

sara ros kommer hit snart, vi ska typ dricka te. och förhoppningsvis går gossip girl på tv. då skulle min dag bli bra.

är förkyld oxå men jag har inte dansat på en vecka och har lite asbstinensbesvär nu så det blir dans för min del ikväll i alla fall.

mitt liv stavas plugg just nu, så fort jag inte har nått för mig så måste jag plugga, vilket då leder till att jag alltid har nått för mig och så kommer man efter i allt i stället. men jag har faktiskt läst halva samhäftet nu, applåder tack!

måndag utan skola

Min kropp verkade höra min skolångest. Så jag vaknade upp i morse med världens migrän, inte nice. Men ingen skola idag verkar det som! Hihi fast jag mår ganska bra nu.
Igår firade jag staffan med resten av familjen roovers och familjerna ahlbom och almås. Fika på dagen och dragon house på kvällen, det var supertrevligt trots min dumma huvudvärk! Och mätt blev man också haha.
Efter middagen åkte jag hem med mamma hannes och staffan, väl hemma satte vi igång direkt med att göra om mitt rum. Så nu har jag hannes stooora säng och min garderob är borta så alla mina kläder ligger i en hög på golvet. Inte så party, men snart blir det när min hall gjorts om till garderob!
Nej nu ska jag titta på tv eller nåt annat ovettigt, pusssi / E

Bubbly

hej
jag dricker mjölk. har ont halsen. i vanliga fall skulle jag dricka te men kände för mjölk nu. det känns så dära kallt i halsen och om man har ont i den så är det skönt. börjar bli sjuker...igen liksom palla!! jajaj plugga är vad jag borde göra. ska vara klar med min musikvideoanalys imon men asså jag är så trött på akons låt nu, ghetto. den liksom har fastnat i mitt huvud och vill inte försvinna. gah bajs bara.

oh hitta värsta roliga sidan hära på bloggen med "specialtecken"

ngra utvalda

♣ ♥ ♦ Θ Α ¶ ψ ∂ Φ

haha det va väldans va kul det va att klistra in specialtecken när man egentligen ska plugga.. pussen alicen

RSS 2.0