It's only what you want

i vanliga fall skulle jag ha börjat det här fina inlägget med "söndag... sista dan innan skola, orkar inte!". men inte idag. för jag är nämligen ledig imorn :D
i helgen har jag varit med alice och haft konserter, alltså en bra helg! konserterna var väl inte så överdrivet roliga, och inte alice heller kanske, haha... hon var nämligen sjuk och snart är jag väl också det. men det har varit riktigt mysigt och jag gillar henne även fast hon e tråkig. och jag älskar vädret! har legat på alice studsmatta och stekt hela dan. 
ikväll finns planer på att jag och folk ska sätta oss på djurgården och ha picknick, men jag vet inte om det blir av. kanske ska till amanda eller nåt istället, så det blir bra det!
pussipuss /ella


Yellow

TACK SNELLA ELLA FÖR DET FINA INLÄGGET, du e inte bättre själv!  att säga "Sportbag" med uttal, det är min Ella det... haha men man ju blir som man umgås:P

Jag är krasslig! oh nooo, tänkte faktiskt sussa kudden nu, orkar inte plugga mer, orkar inte vara duktig, orkar inte anstränga mig. jag är sjuk och då är det okej.

träffade mina sötnosar Stella och Helena idag as well, trots mkt plugg och stress och sjuka så hann jag med en middag med dom, liksom va fasen, mat ska man ju ändå ha så varför inte köra två flugor i en smällgrejen? Plus att jag alltid mår mkt bättre efter att ha varit med dom<3

GOD NATT FOLK! / Alicen (skriver namn pga klagomål från folk  som inte fattar vem som skriver vad :P

E-M-O-T-I-O-N-E-L-L

hahah måste bara få rätta alice, det heter emotionell och INTE emotional! alice är nog en av de få som ibland inte har en aning om typ stavning och uttal och sånt, kommer inte på nåt just nu förutom "expresso house". så jävla bra.

för övrigt sitter jag och skriver en låt som jag antar ska va med på staffans och min skiva! han har ännu inte hört den, men det ska vi ändra på. imorn ska vi nämligen ses, efter min konsert dårå... måste erkänna att det är lite segt att ha konserter hela tiden nu när det är körfestival. men snart är det sommar och sommar betyder lov så jag ska inte klaga.
ännu en positiv grej är att jag har höjt mig i gympa, ja du hörde rätt, GYMPA. på mitt betygspapper kommer det numera stå tre stora och vackra bokstäver. woho!

http://www.youtube.com/watch?v=Tx-gY6AuSP0
klicka på länken och förbered er för ett gott skratt, detta är projektarbetet som jag och några i min franskagrupp nyligen gjorde. herregud säger jag bara!


HAHA det var tider det!
pusspuss /ella

Nu eller aldrig

Dansade salsa på gympan idag och fick bara värsta längtan efter gamla dansen, reaggaton med therese. jag va tvungen att sluta pga av att det krockade med streeten. lite synd menmen, ska nog kolla med therese om det går att börja igen:) asso man vet ju ingenting nu om den  nya skolan och nya schemat. jättepännande men ändå nervöst såklart! fan va jag tjatar om gymnasiet men det är ändå det som går runt i allas huvuden just nu. Fick reda på att jag får behålla mitt VG i syslöjd vilket e helt jävla otroligt med tanke på min erfarenhet av att sy..Ella däemot syr jättefina kläder och jag väntar fortfarande på min lila stickade mössa jag skulle få av dej i juleklapp...
 jag död efter några stuts på el stutsmatta, still varmt ute:) puscas<3


Hungry eyes

Skola skola och skola igen...guuud va häligt...haha för att klara av all stress blir det grina i duschen varje kväll men det funkar ju oxå! haha, men fan det är bara att hålla ut nu, två veckor kvar exakt till sommarlov:D

Kom på idag att de här sista dagarna är dom sista med min klass och jag som är så emosional börjar ju typ gråta av bara tanken. Att inte få gå kvar med alla! Fan helt stört vad jag kommer sakna folket, liksom det är männsikor som man träffat varje dag i 4 års tid och att allt det bara försvinner är ju helt sjukt! Det kommer bli så läskigt att börja på gymnasiet...<3

jaja, jag och mami ska kolla grey's anatomy nuu, DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA SERIE! PUSS!



Väldans va svårt det ska va att komma på en bra rubrik..

Vi har satt upp stutsmattan, ätit mamas rabarberpaj med vaniljsås, duschat, gjort läxor, spelat gitarr och just nu känns livet allämt bra! Puss Ellan och Alicen+ Puscas:D<3 fortfarande varmt ute!

HAHAHA! snacka om att inte ha något att göra! vi har förstört friden och en natts sömn med den här läskiga bilden...enligt google är det hära ella och alice i egna höga personer...gaah!


Ellis till höger och Allis till vänster, puscas gömmer sig i busken..mohahah!

mmh



känner för en gammal bild:)

SOLSOLSOL

Jahap, så var man fastklistrad framför datorn igen då:D
hade det hära varit en vanlig dag hade jag börjat åtta i morse men eftersom Elisabeth el biträdande rektor, annars kallad ödlad, och per våran no lärare inte informerat oss om att klass 9a har sovmorgon till klockan 11 så..........gaaah! och jag som var så trött i morse liksom! jaja, hanna bjöd hem folket till sig och med en tupplur i hennes soffa kunde jag ännu en gång möta världen pigg om en lärka! skippade so'n och lunchen oxå så jag har gått i skolan från ett till tre vilket känns toppen!

jag och olivia hade slagit vad om att inte äta något onnyttigt på en vecka, bröt man löftet skulle man bjuda den andre på en chailatte. tyvärr klararde båda två av det och jag som är så sugen på chai...det här va förra veckan så nu är det fritt att äta gottie! mamsen ska få göra rabarberpaj till mig tycker jag och ella kommer sen ikväll oxå, weee:P


DET ÄR VARMT UTE OCH SOLEN LYSER!!!!
PUSCAS<3

skratt och gråt

precis som alice skrev så ere ny start som gäller här!
min dag har varit ganska bra, trots att jag har suttit hemma med uppsatsen hela långa dan... sen på kvällen kom lyckopillret, franskafilmen som vi spelade in hos ida! ojoj vad jag skrattade, haha mvg here we come säger jag bara!
just nu sitter jag här, nöjd med att ha skrivit en hel jävla uppsats på en ynka dag. har fått mitt kvällste också, så jag är nöjd.
satt och kollade igenom uppsatsen och tittade lite halvt på klick nyss, och vem sitter helt klistrad framför tv:n i slutet (ni vet när han dör) med tårar rinnande ner för kinderna om inte elenoor roovers? haha, jag kan inte hjälpa det! herregud i stunder som dessa tillåter jag er alla att skratta åt mig!
men nu ska jag nog dra mig mot sängen, ringa alicen lite och prata av mig om kvällens bravader, vad det nu skulle vara... jaja, pucas på er<3

Ny start, Ny blogg:D

hejhej gott folk!! jag och min trogne syster Ella har äntligen skapat bloggen som alla efterlängtade läsare väntat på! hoppas ni är nöjda:D denna blogg kmr bli den grymmaste och den mest eftertraktade ever! Ni behöver något nytt, ni behöver något frächt, ni behöver något coolt! NI BEHÖVER OSS, haha och jag känner ironin flöda som aldrig förr!

följ våra liv från första stund (nja okej, inte första stund men från våra typ 15 år och ngra månaders stund) till slutet...ojoj nu blev det djupt hära..höhö! jag måste få flumma av mig för jag orkar inte deppa mera! korta drag om min dag, jag trodde jag kände en person men jag hade så otroligt fel...jaja, gråta är skönt men nu räcker det! som sagt, idag ska vi vara glada människor!   
 MASSA PUSS och puscas hälsar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0