The snow has forgotten to end

Plusgraderna håller i sig, me like! Det är lov, me like! Min dag har varit bra, me like!

Vaknade upp av att staffans pappas mobilalarm av någon anledning ringde klockan sex i morse... Menmen det var väl bra för då var jag klarvaken när vi skulle upp en halvtimme senare. Drog till plugget sen och där det faktiskt var trevligt, förutom att typ ALLA mina pennor i mitt pennskrin blev stulna, nyköpta och allt. Världen är ond :( Slapp svenska nationella muntliga idag också men nu börjar det faktiskt bli jobbigt att ha det hängandes över sig. Vill liksom ha det överstökat! Sen var det rep på kungsholmen och det var väl helt okej, jag alice och alex köpte nödproviant på Lidl (<3) innan så vi överlevde!
Och nu sitter jag och lyssnar på James Morrison, den mannen är riktigt bra han. Snart är det mat och sen kommer Staffan!

Har fått kallelser till insökningarna till alla skolor förutom Rytmus nu... spännande! Lite läskigt när det är så nära. Får hoppas att det går bra bara. Och att låtarna till Södra skulle suga min kuk om jag hade nån är ju inte så roligt... Nåja, får väl nöta in dom.

// E

.

Idag var det bara ett par minusgrader. Värmebölja woho! En annan sak som är woho är att det bara är en skoldag kvar och sen ere looooooooov! Har ett två timmars långt rep imorn efter skolan, men vafan det blir nog ganska kul.

Och nu ska jag ta mig till Staffan, Fruängentågen har börjat gå igen så förhoppningsvis tar det mig typ 30 minuter istället för två timmar att komma dit! Woho!

Det här blev ett väldigt värt inlägg känner jag! // E


God kväll

Har fikat med alice, tränat och gjort musikteoriprov på kungsholmen idag. Känner mig ganska duktig faktiskt!



    

Och alice den lilla skitungen åker till indien imorn... Det är fusk! Kommer sakna dig! Pussss / E


SL kan gå och dö

Vad är SL:s problem? Är det svårt att förutspå att det kommer bli snö... och att det då kan det vara bra att ha tunnelbanor/bussar som faktiskt klarar av det? Tydligen. Igår fick jag stå i liljeholmen i EN TIMME och vänta på att det skulle komma en ersättningbuss. Det var 20 minus och det var säkert tre hundra pers där. Kaos. Och idag kommer jag inte till skolan vilket jag iof inte klagar på, men det är stört att dom inte kan fixa ett fungerande system...

Jaja nu har jag tid till att plugga musikteori, har prov på kungsholmen ikväll klockan sex. Men innan dess ska jag hinna med en fika med alice som åker till indien i veckan... Jag är inte det minsta avundsjuk nejnej!

puss /E


ksdjsdfokoe

Så var helgen slut. Har sovmorgon men gick upp tidigt med staffan i morse så nu har jag lite tid över vilket är nice!

Min helg har varit mycket trevlig. Fredag tränade jag efter skolan och sen åkte jag till staffan och åt god middag som keiko hade lagat! Kollade på japansk film med folket, synd bara att jag typ sov mig genom slutet...
Lördag åkte vi hem till mig och jag försökte plugga. Insåg att det inte är så lätt när man inte fattar ett skit. Så det blev guitar hero med Staffan och Hannes istället. Sen åkte jag och staffan till bio park för att kolla på shutter island med luddko, vi var smarta och tänkte på snökaoset men kom ändå alldeles för tidigt. Så vi satt och lekte med våra kameror och jag snodde en läsk hihihi! Filmen var jättebra och riktigt obehaglig... På vägen hem lekte vi i snön och några har tydligen inte lärt sig att man INTE ska sparka snö på den som ligger ner.
Söndag firade jag och staffan fem månader. Det gjorde vi genom att shoppa loss på inter sport haha. Träningskläder till mig och fotbollsstrumpor till staffan. Sen blev det såklart lite guitar hero också! På kvällen kom låtsasmormor och moster och jag fick pengar, niiiiiiiiice.

Det här inlägget blev långt och nu ska jag till min fina skola, hoppas att det går några tunnelbanor. Eller hoppas inte 0:) / E

 


Don't bring flowers after i'm dead

Dragon House med Staffieboy ikväll! YUM :D

Sista dagen för att skicka in gymnasieinsökningar var i måndags. Min lista ser ut så här just nu:

1. Rytmus
2. Södra latin
3. Stockholms estetiska
4. Kulturama
5. Kungsholmen
..... och sen en rad ointressanta skolor.

Det känns bra, även fast jag inte riktigt vet om jag är säker på ordningen, men det kan jag ju ändra senare!
puss!

Look through my eyes

Idag har jag varit duktig och tränat, jätteskönt! Kom hem och körde lite med epilatorn, det var ett tag sen nu och jag säger bara smärta. Och nu sitter jag här och äter fil med banan i och dricker ananasjuice, yummm.
Staffan slutar staffan snart och då ska jag till honom! Nej nu ska jag packa, önskar att det vore vår så man slapp packa en hel jävla resväska full med varma kläder... / E

-

Då var helgen slut, det suger. Min helg har i alla fall varit toppen. Fredagen spenderades hemma hos ida med härligt folk. Vi åt tacos och kollade skräckfilm och hade det mycket trevligt! Sen mötte jag upp staffan och sen åkte vi hem till honom. Lördag var det bajenmatch ute i skogen nånstans, herregud vad kallt det var!! Mina tår dog... På kvällen kollade jag och staffan på film hemma hos mig och myste. Och igår var det alla hjärtans dag och då var jag såklart med staffan. Vi var extremt romantiska och spelade Guitar Hero och lagade mat. Haha nej men jag hade det supermysigt!
Idag ska jag till alice efter skolan. Serframemot! Känner att den här veckan är ganska fullbokad, men det e nice!
Nu ska jag bara duktig flicka och gå till skolan, / E

You're simply the best

Inatt vaknade jag upp och kallsvettades och hade världens feber... skakade i hela kroppen. Som tur var hade jag staffan där som hjälpte mig! Ville egentligen stanna hemma idag men hade svenska nationella så jag var tvungen att gå till skolan. Mitt humör var iaf inte riktigt på topp så att säga och under typ halva svenska nationella så tänkte jag på annat. Sen blev jag sur på mig själv och satte igång att skriva och det gick faktiskt ganska bra! Hoppas på det bästa höhö. Mådde bättre efter provet så jag bestämde mig för att stanna i skolan, vilket var ett bra beslut, har ju världens underbaraste vänner som alltid piggar upp!

Och nu är det meningen att jag ska göra läxor, men så blev det ju inte. Nej men jag har faktiskt läst lite svenska, men jag kommer ändå inte orka läsa ut boken tills imorn så då kan jag lika gärna skjuta på det. Och tack vare min hemska vikarie så förstår jag ingenting av matten så den tänker jag inte ens ge mig in på.

Imorn är det HELG! Kanske blir fredagsmys hos ida med folk, eller hos nån annan, we'll see. Pussen / E


The first cut is the deepest

Ont. I. Huvudet. Vet inte om det beror på att jag blev upptvingad kvart över sex i morse för att fira hannes, att jag sökt in till kungsholmen idag eller om mitt huvud bara jävlas med mig som vanligt. Troligtvis det sista alternativet. Första insökningen var som sagt idag då, kungholmen. Skönt att dom kommer i sån bra ordning, den jag bryr mig minst om sist höhö. Det gick väl helt okej, var inte alls nervös så det var skönt! Nu sitter jag här och väntar på att folk ska börja droppa in för att fira hannes som fyller år idag. Han har blivit fjortis, haha nu ska han få lida som fan i ett år. d e niiiiice

Nåt mer som är nice är att det blir tårta ikväll, me like! Usch jag måste verkligen träna snart, med tanke på allt jag proppar i mig... Måste lära mig att bara för att jag äger ett gymkort så tränas jag inte automatiskt. Men så fort jag blir frisk, DÅ!

puss på skinkan / E


You can tell everybody that this is your song

Hej alla glada. Igår hade vi bara en lektion, och det var simning på eriksdal vilken inte verkade så smart att gå på eftersom jag är sjukis. Så jag var ledig, superskönt var det faktiskt, och bättre blev det av att staffan var hemma med mig! Vi kollade tv och myste men var också duktiga och gjorde min bilduppgift och städade mitt rum. Idag gick jag till skolan eftersom jag så gärna ville vara med på den underbara svenskan med Eva Datta. Haha nej men vi går igenom texter inför nationella så det kändes lite viktigt. Sen började jag må dåligt efter lunchen så jag gick hem vid två, och nu sitter jag här med en kopp varm choklad med grädde hihi gott. Snart ska mamma och vivvi till IKEA, och jag funderar på att hänga med dom, behöver lite grejer därifrån.

Jag är trött på den här snön nu, den har fått sina månader och nu tycker jag att det är dags för den att smälta. Den gör så att det tar dubbelt så lång tid att ta sig fram och just nu är det jobbigt slaskligt. Uschla.


RSS 2.0