"Gråt inte över spilld mjölk"

Hej bloggish, vet inte vad jag ska skriva men jag har tråkigt så jag skriver ändå. Idag har jag varit i skolan, haft första världskriget-prov och varit hos min sångpedagog. Har även fått HOW I MET YOUR MOTHER säsong två!!!! Det gjorde min dag kan jag ju säga, för annars har den varit ganska jobbig.

Nej men nu ska vi gå över till viktigare saker, nämligen till världens mest ovärda program, men som ändå är så underbart så man fastnar i det- Paradise Hotel. Cimon åkte igår och jag vill döda kvinnan som gjorde det, jävla Jackie. Ioförsig är jag glad att Pontus är kvar, hahaha så jävla skön. Men dom kunde ha valt nån annan än Cimon, typ Andreas eller nån. Gud, jag är för insatt, detta är inte okej.

jaaja nu ska jag gör engelskan. Puss/ E


Fly me to the moon

Nej livet som sexton är inte direkt nån hit alltså. Huvudvärken är kvar, stressen är kvar och skolan är kvar. Välsigt mysigt att komma hem en timma innan jag ska iväg till pappa, med världens huvudvärk och inse att jag måste plugga till historieprovet som är imorgon OCH komma på en låt, hitta låten och köpa låten (från internet) så att jag kan ta med den till min sångpedagog imorgon. Jaja nu ska jag inte sitta här och dega. Har i alla fall blivit sugen på södra latin igen... Gah jag vet inte vad jag vill. PUSS / E

Warwick avenue

igår va en bra kväll! ossian och jag åt chinamat vid medis och sen överraskade han mig med att ha köpt biljetter till filmen har du hört talas om morgans? och oj vilken bra film. åt ihjäl mig på godis så efter bion tog vi tuben hem till ossian och där somnade jag nästan direkt, så trött va jag. imorse bakade vi chokladbollar innan jag strosa hem till mig. nu sitter här med en stor myströja och lyssnar på musik. ska nog dricka te. kyss



http://audreyhepburncomplex.tumblr.com/page/10

So give me something to believe

Alltså herregud vad min vilja går upp och ner. I förmiddags kändes det som att jag var världens sämsta på att sjunga och att jag aldrig skulle komma in på nån sånglinje, dessutom visste jag inte heller om jag ville. Jag menar tänk om det är typ världens sämsta val och jag endar upp som en liten sorlig tjej på ica som inte var tillräckligt bra för att bli sångerska och som hade för dålig utbildning för att kunna plugga vidare. Och nu när jag har varit på kulturamas öppet hus så är jag plötsligt jättepepp. Kan min hjärna sluta jävlas med mig, det skulle göra livet lite lättare just nu faktiskt!

Imorn fyller jag år, ja det finns väl inte så mycket att säga om saken. Jag får fortfarande inte flytta hemifrån, supa skallen av mig på nån krog eller liknande. Men det känns det som att jag klarar mig utan ändå, PLUS att jag får presenter vilket är nice!

Nu tycker jag att staffan kan komma hit så att jag slipper känna press på att plugga...


HELG

Nu är det helg, så jävla skönt! Något som är mindre skönt är att jag ska sätta mig med läxorna snart... Jaaja ska lägga lagom mycket energi på det idag känner jag, det är ju faktiskt helg!

Vi spelar in en julskiva i skolan nu så senaste två dagarna har vi varit en del på nybrokajen och spelat in, och slutat två woho!! Så en vanlig dag skulle jag gå i skolan typ en halvtimme till.
Igår firade jag och Staffan fyra månader. Så efter inspelningen åkte jag till honom, kändes lite ovanligt att träffa honom så tidigt på en vardag, haha men det var riktigt nice! Vi åkte hem till mig, köpte två B&J eftersom det är tradition! Sen var jag ju såklart tvungen att plugga lite (suck på mig) men som var handlade om första världskriget vilket staffan kan ALLT om, så han var världens bästa människa och förklarade för mig! Glad ella :)
Idag var det vanlig skola fram tills 12 då inspelningen började. Eva Datta var snäll och släppte oss FEM minuter innan lektionen egentligen skulle sluta så att vi skulle hinna äta, grymt generös tant det där alltså...
Efter inspelningen kände folk för att stanna i stan, men så blev det inte och alla ålte hem haha. Och nu sitter jag här och saknar staffan som ska komma hit efter jobbet! Och på söndag fyller jag år hihi och lägenheten är tom hela helgen, det är najs :D


Du är det finaste jag har, det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig <3


Fryshuset, nej tack

Fryshuset var inte bra alls, eleverna som uppträdde var inte sådär överbegåvade, jag höll på att somna när rektorn höll tal, lärarna verkade inte bra och hela stämningen var tråkig... Så nej den söker jag inte till! Stockholms estetiska leder än så länge.
Det blev inget so-plugg ikväll, var alldeles för död när jag kom hem... Men hade tänkt skriva lite engelska nu, om jag kommer igång höhö.

Har hittat en instrumental version av holly hannah (att söka in med), PERFEKT tänkte jag innan jag insåg att den versionen var nästan sju minuter lång och gick typ dubbelt så långsamt som orginalet, baaaaajsapa säger jag bara. Det kommer sluta med att jag sjunger bä bä vita lamm på alla skolor -_-

Nej men nu ska jag väl dra mig mot sängen snart, det blir upp och hoppa tidigt imorn... Hmm nästan så att jag funderar på att vara sjuk en dag till 0:)

Såhär har jag sett ut idag, en glasögonorm begravd i läxor. mmmarabou



Falla fritt

Asså varför är det så att det känns som att världen går under så fort jag inte kan lösa ett mattetal? gah har prov på fredag och jag måstemåste få bra på det och så e det bara.

äh skit it, nu övergår jag till Gandhi uppsatsen i stället, och mamma kokar te så att jag överhuvudtaget ska orka haha.

Imorgon ska jag äntligen få träffa BOD igen :D som jag har saknat den kvinnan!


I'm under your spell

Hemmadag idag! Mådde inte så bra igår och inatt så jag kände att stanna hemma idag var bra, dessutom ger all läxskit mig panik och några extra timmar för plugg gör ju inget. Haha oj det där lät inte okej, men har seriöst blivit så nu, har jag en ledig dag över så tänker jag yeeeey nu hinner jag göra klart alla läxor! Världen är knäpp, skolan är knäpp.

Så dagen har alltså gått åt till pluggpluggplugg, har läst svenska, skrivit på engelskauppsatsen och broderat. Mitt broderi blir fett fint faktiskt :) Var precis och mötte upp agnes som var snäll och tog med min historiabok från skolan, så den blir väl min sysselsättning under kvällen (yeeeey). Ska vara hemma nån timme till nu och sen ska jag och mamma till fryshuset, har faktiskt ingen aning om det är en bra skola eller inte. Haha men dom har sång så det e nice! Kommer rada upp alla skolor med solosång först på insökningslistan, och som sistaval blir det väl kungsholmen, för måste man ju nästan söka, även fast man verkligen inte vill gå där... Ska faila på provet med mening och typ sjunga bä bä vita lamm eller nåt haha.

Neeej men som ni märker så har jag haft ett otroligt osocialt liv idag, TRÅKIGT. Jag ska anlita nån som kommer hit varje gång jag är sjuk och håller mig sällskap. Nej nu ska jag göra nåt vettigt!


She acts like summer and walks like rain

HAHA ibland är jag ju lite rolig, i min lilla veckoplanering som jag skrev nyss glömde jag helt bort att staffan och jag firar fyra månader på torsdag och att jag fyller år på söndag... bra koll där ella!
Jaaaja nu har min vecka mycket mer att se fram emot :D Det tror jag att jag firar med att skjuta upp engelskaläxan tills imorn! / ella

rubrik

måndag. jobbig dag. FAST vi fick 20 minuters extra sovmorgon, vi gillart! Att jag kunde fått börja efter lunch tänker jag inte bli arg över, jag är en glad människa idag! Helgen har verkligen varit superbra, har varit med staffan. Vi har inte gjort så mycket, typ kollat film och myst varje kväll, bakat mintchokladtårta och så. Men det har varit bäst, tack älskling! <3

Sååå nu ere bara att förbereda sig för en ny vecka.

Måndag: skola, staffan
Tisdag: Skola, pluggggga, öppet hus fryshuset
Onsdag: Skola, staffan
Torsdag: skola, öppet hus kungsholmen, plugga
Fredag: skola, HELG
Lördag: öppet hus kulturama
Söndag: plugg?

OH vilken trevlig vecka... Måste bestämma vilken/vilka låtar jag ska sjunga när jag söker in också, jättejobbigt.
Jaja nu ska jag dra mig mot min underbara skola, PUSS / E


Du tog för givet att jag kunde,

Något som e bra är att jag slipper gå till skolan imon, har bara två lektioner som jag inte behöver närvara på :D så ikväll blir det mys med olivsan och imonkväll ska jag äntligen få träffa Johanna som jag inte träffat sen jag vet inte när!


Crawl

jag klarade av provdansen! fan va skönt det känns, dom små barnen va så söta :) och nu sitter vi här och dricker te hemma i stellas lägenhet och lyssnar på musik. vi pratar om sommaren som jag längtar till så mkt! ska träffa ossian ikväll oxå, blir nog mys det. puss A


HÄY

Seg dag, började tidigt slutade sent, som vanligt woho. Och ursäkta mig men vad tänker sodexo med, idag fick vi kebabsoppa med rotfruker i... tackar dom för att jag svälte idag. Tur att jag har så härliga människor runtom mig måste jag säga, annars skulle jag inte överleva.
Efter skolan åkte svängde jag in i ringen för att kolla om det fanns pinjenötter för ett överkomligt pris, men icke. 40 jävla kronor för 75 gram... Det är ju liksom... nötter. Jaja synd att man inte kan göra pesto utan dom. Staffan och jag ska nämligen laga vår specialitet hemmagjord pesto ikväll! Ser fram emooot! Han kommer hit om typ en halvtimme tror jag, så jag borde plugga men såklart sitter jag här istället. hmmm kanske ska ta tag i det för sen kommer det inte hända känner jag, pussen / E


"Och sen kommer den lilla kinesiska pokjen ut ur skrivaren, död!"

Idag har varit en galet bra dag! Har världens underbaraste människor i min klass haha länge sen jag skrattade så mycket som idag! Jag emeli och alice ska ta över världen med världens bästa uppfinningar. Jaja, dagen började med musik med alla nior, ganska kul trots att jag inte sjöng eftersom jag är förkyld. Sen vare so, saknar per :((((( Efter det var det lunch, sen gympa där vi körde nån basketlek, äntligen nåt jag är bra på! Sista lektionen var slöjd som jag numera hatar, sliter snart mitt broderi i tusen delar. Sååå efter det var det dags för sånglektion, fördrev min tid på espresso house och sen tog jag pendeln till tullinge. Blev förföljd av en läskig kille innan jeanette kom och räddade mig, haha. Så åkte vi hem till henne och det var verkligen superkul! Jättehärlig och framförallt galnen människa, passar mig utmärkt. Ska tillbaka dit om ett par veckor och ser fram emot det!
Känns som att det här blev ett väldigt osammanhängande inlägg men jag har bråttom till staffan, så ciaooo /E

hej jag kan inte dansa

"Klarar du av det här danssteget ella? För om du klarar av det så klarar nog mina 8-12 åriga elever av det" / Alice

Tack så mycket gumman, det värmde

// Ella


med knoen

Jag är duktig! Jag och alice har gymmat (haha så hon har också varit duktig). Så nu har mitt nyttiga och duktiga liv börjat, det e nice det e nice. Dagen har varit bra faktiskt, gillar mina tisdagar i skolan, bra lärare och lektioner. Så allt var bra förutom att jag somnade på fysiken, jag somnar seriöst BARA på no-lektioner. Kan vara superpigg innan och efter lektionen men just under lektionen så ere som om en liten tomte hoppar fram och proppar i mig sömnpiller... Om någon har kontakt med honom så kan den personen få be honom sluta, för hej jag sumpar mitt nobetyg ganska rejält just nu haha!
Jaja nu sitter alice och är duktig och gör läxor medan jag hamnade här istället... Meeeen nu blir det svenskaläsning för min del, woho.

ps. jag gillar min mobil :)


Ny mobil!

maha jag mamma och staffan gick in på phone house för att ännu en gång klaga på men mobil som ALLTID går sönder... Och så kom jag ut med en ny hihi :D fråga mig inte hur det gick till men jag är glad och mamma är nog ganska pank 0:) / ella 



HELG

Skolan är igång igen, panik! Och jag bara känner hur jobbig den här terminen kommer bli... Ska på massa öppna hus nu nämsta veckorna, nationella börjar om månad, första "valet" ska in om en månad och insökningarna börjar om typ två... inte okej inte okej! Jaja jag är verkligen helt slut nu, jag och eva tänkte träna efter skolan men det blev ju som det blev med det hähä. Hamnade på espresso house istället! Nej men nu har jag inte tid att skriva mer, ska nämligen möta upp staffan och hämta ut biobiljetter till avatar som vi ska se imorn med massa roligt folk, i 3D. Waaaa jag är lite rädd, hatar 3D det är så jävla läskigt... Menmen det blir nog bra, puss på er! /E


Fan

Ossians plan är inställt för att det snöar typ! Ibland är livet hårt.

<3

Om typ två timmar kommer jag få hålla om honom igen, L Y C K A !


.

FAN vad sur jag blir på face ibland, har äntligen lyckats ladda upp typ tio bilder, men nu går det inte längre... gah nu skiter jag i det här och åker till staffan, det låter mycker mer lockande. / E


Burnt

Jag sitter i vardagsrummet. Brevid mig ligger stella, hon sover. Ute i köket sitter olivia och helena och pratar och dricker te. Vi har övat på alla danserna som vi lärt oss under the voice wintercamp, haha är liksom svettiga på nytt nu...

Även fast man inte alltid sätter alla danser perfekt så finns det så mycket annat mellan oss som betyder. Liksom bara att vi fyra får träffas är ju underbart och det är ändå dansen förtjänst på nått sätt.



Nu ska jag äta nattmacka!

första inlägget 2010

Haha gud vad fel det kändes att skriva 2010, jaja det är väl bara att vänja sig.

Har haft en toppenstart på året, mest varit med staffan och det e ju nice! Nyår firades med staffan i keikos tomma lägenhet med american pie, how i met your mother, B&J och mys. Mycket trevligt, och på tolvslaget var vi lata och orkade inte gå ut utan stod på balkongen istället höhö. Dagen efter var det nyårsfirande hos ludde som vanligt. Det var trevligt trots att det var ovanligt få där! Och i helgen har vi inte gjort så mycket förutom att kollat på nån japanutställning som mamma tvingade ut oss på igår... haha suck, men det var väl ganska trevligt. Efter det åt jag kebab för första gången, GOTT!

Idag ska jag och hannes ta hand som simon, och sötnosen ville sova hos oss hihi, så så blir det :)
Nu vill hannes ha datan, ciaoooo och pusss från ella


RSS 2.0