Robin hood is tha man

I varje stad e man nån gång glad
glömmer bort blablablabla
i nottingham

norea, mattson, sara och alice har jättekul på svenskan...

hej

ojoj hade tänkt blogga ett lååång inlägg men nu blev det inte så... måste till jobbet om ett par minuter. eller ah praoen dårå! älskar den och alla är bara för klockrena! och inatt kom min pojkvän och min fru hem, haha riiktigt nice. har längtat efter dom som tusan! idag ska jag iaf träffa staffan när jag slutar, läääängtar! pusssss


förlåt.

Och till dig, jag är verkligen ledsen. Jag förstår om du tycker att jag är en likgiltig fitta, och det är jag nog också.
Men jag ber så otroligt mycket om förlåtelse, och jag tror att du förstår bättre än någon annan hur jag känner, även om du inte vill förstå.

Vad vore jag utan dina andetag?




Det är sjukt hur älskad en enda person kan vara <3

'Cause you know I'd walk a thousand miles if i just could just hold you tonight

Redan lördagskväll... halva helgen har gått och jag väntar liksom fortfarande på att den ska börja. haha men jag har hunnit med mycket bra saker! igår åkte jag hem till viktor direkt efter skolan och va impulsbakade bullar. sen kom emeli och joinade oss, vi åt kinamat, kollade film och åt de underbart goda bullarna. en geishas memoarer såg vi, grymt fin film, men så lång så att alla typ somnade i slutet. haha men man kan inte begära att tre fredagströtta ungdomar i en skön soffa ska kunna hålla sig vakna! sen begav jag mig hem, gick som en zombie och däckade nästan direkt när jag kom hem.
Idag vaknade jag med ett trevligt sms i inkorgen, det var från amanda och hon undrade om jag ville hitta på något. det ville jag självklart så jag gick till slussen och mötte upp henne! vi drev runt lite på söder, jag köpte ett linne och hon leggins ett linne, allt från monki! sen fikade vi på string, satt där ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord.
Efter det gick jag hem till storebror som ville ses, vi drack kaffe från hans fancy kaffemaskin och sen fastnade vi såklart framför tvn... lekte också med hans keyboard innan vi märkte att vi var grymt hungriga, så vi susade iväg på hans vespa och köpte thai-mat. jag vill också ha en vespa, ge mig ge mig! god mat var det iaf och sen kollade vi mer på tv, eddie murphy stand up, fyfan vad rolig han är! haha men sen blev klockan elva och då skulle jeppe ut, så jag begav mig hemåt. 

och nu sitter jag här, spelar lite gitarr och gillar livet. imorgon tänkte jag va duktig och städa rummet (det kan behövas, minns inte när jag senast städade det...) och kanske göra lite läxor, vem vet!
pusssss på er alla! / E


Poetry

imorgon är det freda och det betyder HELG! veckorna går otroligt snabbt asso, jag är en glad människa just nu som sagt men är yttert förvirrad över massa saker men det löser sig tids nog. va och dansade idag, kollade när helena hade lektion. det va riktigt bra för mig, jag fick liksom bra tips på hur jag ska lägga upp mina lektioner nu när jag ska bli danslärare!

läxorna har helt plötsligt blivit väldigt många och jag undrar om mina lärare är dumma eller om det är jag som inte kommit in i min pluggfas ännu, jag skjuter liksom upp allt till sista minuten och så brukar jag inte göra. man kan nog lugnt påstå att jag fortfarande lever kvar i sommarlovets häliga dagar trots att hösten verkligen är här nu. det är så kallt på morgonen, det blir till och med rök när man andas hahah :P

Ella är här! ÄNTLIGEN! hon ska sova hära, vilket innäbär upgång tidigt imon trots att jag egentligen inte behöver men kvinnan börjar tidigare än mig så ja har lovat att iaf äta frulle med henne :P vi har faktiskt hunnit åstakomma väldigt mkt ikväll. vi har ätit middag och kollat idol. sen bakade vi chokladbollar för att överhuvudtaget orka plugga och nu ska vi snart dricka te och snacka skit :D massa puss Alice


take, oh take those lips away

gah vad trött jag är! har haft en jobbig dag med skola, flickkör och sen hem för att plugga direkt. idol har blivit min kvällens höjdpunkt nu för tiden! haha belönar mig med att kolla på det när jag har varit duktig och pluggat. grymt system måste jag säga!
staffan och maiko har åkt till kreta nu också, riktigt fusk. ååh dom kommer komma tillbaka bruna som pepparkakor! så jag ska försöka överleva en hel vecka utan dom nu, önska mig lycka till :)
men nu är jag trött, var duktig och la mig tidigt igår och tänkte försöka hålla uppe det!
och imorn ska jag äntligen få träffa alice! pusss / E


sjukt onödigt inlägg

Och alice är glader! :D men har ätit liiite för många pepparkakor så min mage har ont, men jag borde iaf vara riktigt jävla snäll nu asso hahah! puss och natt <3

japp, rubriker är jobbiga

tiden går fort när man har roligt och snart är det måndag igen. helgen har mestadels spenderats med staffan, men även med emeli och folk. vi hade filmkväll hos ida igår och såg rec, usch vilken äcklig film! inte okej nånstans och jag gömde mig bakom en kudde typ hela filmen! haha men sen åkte alla hem till sig hem ganska tidigt, och staffan kom till mig. han sov hos mig, mysmys som alltid! och idag har vi varit i ringen och kollat runt lite. tanken var att jag skulle shoppa men såklart slutade det med att han köpte dubbelt så mycket grejer... men jag fick iaf mina efterlängtade underkläder så jag är nöjd!
och jag saknar min grisekno! om inte annat så kommer jag våldgästa henne vilken dag som helst nu, för det var alldeles för länge sen jag träffade henne nu!
nej nu ska jag försöka få min bror och staffan att slita sig från fifa... känner att det kanske krävs att jag släpar dom ifrån tvn, men det är okej, allt går med lite våld som vi brukar säga!


wherever you are

Jag saknar dej. hoppas du ringer mig sen när du har tid. jag är liksom inte riktigt hel utan dej.

Keep it loose, keep it tight

ojoj jag känner att helt plötsligt bara händer det massa grejer i mitt liv. jag vågade börja på mitt gymnasium utan att känna någon och jag har liksom funnit riktigt nära vänner redan. jag vågade börja på Ragga själv oxå och det är superkul! idag dansade jag reggaeton oxå och vi hade vikarie, adena heter hon. hon var så himla bra bara! jag kände liksom igen mig själv i henne så jag blev bara allmänt pepp av att vara där :) och annika ringde mig (annika som äger förra dansskolan jag dansa på) hon vill att jag ska bli lärare till 8-12 åringar under våren. liksom vad ska jag göra? blev så otroligt glad och jag kan bara tänka mig hur stolt man kommer känna sig när man får se sin alldeles egna barngrupp dansa och göra steg man själv kommit på. måste ringa och prata med dansfolk om det imon, haha och måste bestämma vad jag vill snart. jobbade ikväll oxå, satt barnvakt åt Nea 6 år och Maya 3 år. världens gulligaste barn! haha så himla komiskt men deras mamma har dansat street och freestyle som tonåring och hade typ vunnit nån sm-medal och shit. jag blev så glad för vi hann snacka lite dans innan hon behövde springa iväg på föräldramötet :P
PUSS och godnatt alice

You're every line, you're every word, you're everything

hmm det känns som att jag bloggar mycket oftare än jag gör... haha men alice är duktig och fyller ut bloggen med fina inlägg. och jag ska också bli duktig jag :D
även fast det var länge sen så tänkte jag berätta lite om helgen. den spenderades på isaks land med mina underbara vänner, herregud vad glad ni gör mig! vi gjorde inte så mycket, kollade film, lagade mat, besökte äckliga spindelkällare och några badade och så. men jag hade det grymt roligt! vi kom hem söndag eftermiddag, och då bar det av till bajenmatch! jag känner mig sjukt insatt! nej men sanningen är den att jag tycker att det är roligt, även fast jag inte fattar vilken färg jag hejar på haha. jaja bajen förlorade iaf det var synd  :( bättre lycka nästa gång!
veckan har varit ganska seg, men igår var en bra dag. efter ett alldeles för långt extrarep så träffade jag staffan och julia. vi åt på subwayS och pratade ut om allt som hänt sen senast vi sågs. eller ah sen senast jag och staffan träffade julia... vilket var länge sen. men det var trevligt! sen skulle julia på bio så jag och staffan åkte hem till honom, kollade på idol och pluggade kemi. sen kände vi att vi var hungriga, så på vägen hem till hans mor så svängde vi förbi donken och delade på en meny! mi laajk! så sen när vi kom hem till keiko somnade vi mätta och glada :)
annars flyter livet på som vanligt. läxorna börjar bli fler och fler, flickkören är seg, jag gillar mina kära vänner som alltid kan pigga upp! så det funkar, och jag har en förhoppningsvis grym helg att se fram emot oxå!
pusssss / e

tack för att du är så gullig och låter mig sno bilder staffan!


In my place

och så har ännu en dag gått
en dag som vilken annan dag som helst
fast idag blev mycket bättre än jag kunnat ana

PUSS Alice

p.s
ska tydligen vara barnvakt imon oxå, nått föräldramöte på dagis så det blir redan imon som sagt och ska jag vara ärlig så är jag faktikst grymt pepp!

Who am I to say

min dag har gått upp och ner. jag gick inte så länge i skolan men direkt efter åkte jag med sandra till hennes mammas dagis. jag skulle få presentera mig för en familj vars barn jag ska vara barnvakt åt ibland när det behövs, som ett extra jobb likosm. kändes faktiskt sjukt bra och jag driver inte, världens gulligaste ungar har dom! jaja var så sjukt trött efter och jag blir så sjukt trött på männsikor som inte fattar att ett nej är ett nej, som inte lyssnar på vad jag känner. sen har jag dansat idag oxå, var ganska opepp för ovanlighetens skull, kan ha berott på att jag inte ätit ngt på hela dagen och var allmänt trött på allt just då. men asså TACK dansen för att du finns! nu mår jag bra igen :) har dock ont i hela mig så ska ta och dricka te så att jag börjar fungera igen.. PUSS A

Imagine

hej hej alla! det är söndag igen och här sitter jag :) borde plugga, som vanligt, men pallar inte. jag är ledsen men läxorna får jag ta sen. i fredags träffade jag det gamla tjejgänget och guud va jag blev glad efter det! vi kollade på scream och på två beckfilmer, panik säger jag bara! och sen igår så drog jag, edvin och Norea hem till cosmo, hahha det va grymt kul! olivia va ensam hemma på kvällen så jag sov hos henne sen :)  gick liksom hem från olivia i morse och det är ju så himla jättelångt host* så känner mig hurtig också! :D nu ska jag äta lite sen ikväll blire fika med julia som gäller, den kvinnan har jag inte träffat på ett tag så det blir nog grymt najs! och Ellan kmr hem från isaks land ikväll oxå, yey! massa puss alice!

use sombody

äntligen helg! befinner mig just nu i saras hus, vi ska äta snabbt, pasta pesto såklart ;) och sen bär det av till klara. tjejkväll med gamla gänget, ska bli hur mys som helst! hahah själva plugget går skit men jag trivs så himla bra med det nya folket så jag överlever! sara hälsar, PUSS alice :) <3

lagom sjuk är gött

hej bloggen! det var ett tag sen nu... men jag har varken haft tid eller orkat blogga, lägger ju alltid ner heeela min själ när jag skriver! jag har iaf varit borta ett par dar från skolan nu, sjuk, och det har faktiskt varit jätteskönt. staffan sällskapade mig idag, gillar att han är arbetslös, eller mellan två jobb som man säger. och sen kom alice förbi efter skolan, mucho najs att träffa dom båda! kände att jag inte missade så otroligt mycket idag, klassen var nämligen och vandrade, med bohlan. fick ett sms från viktor mitt på dan: "vad glad. vi har typ gått vilse. Bohland i täten. bajs." haha oj vad jag skrattade! nästan lite synd att jag missade...
men imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan, starta med en härlig timme svenska och sluta typ fyra, partyparty! nåt annat som är party är att jag kanske ska till isaks land med folk i helgen, om det blir av så blir det nog grymt :D
men nu ska jag läsa dattabok och försöka sova tidigt! puscas på er alla // E

usch på att sommaren snart är borta...


Långa nätter

ååh va dåligt det går med pluggandet. jag är så okoncentrerad liksom. mina tankar är på annat håll och det känns så hopplöst att sitta och försöka plugga när man ändå inte lär sig något. just nu känner jag mig stressad och förvirrad när det gäller massa saker. i skolan är det ju bra och jag har verkligen hittat folk som är som mej, som jag känner mig säker med. ändå kan jag lätt bli så osäker. och alla gamla kompisar, jag har kontakt med alla men det är så svårt att hitta tid till allt, och vissa känner jag är på väg att försvinna och det är inte okej! är trött och afrikaskiten som jag har i engelska går bara åt helvete. olivia är på väg hit nu. vi ska dricka te och bara snacka blaj, vi behöver det. 

  olivia och jag i somras, längtar tillbaka!

En famn för mig

har haft en grym helg! i fredags var jag på håkan på grönan och nu är jag ett stort fan vill jag bara meddela, vilken stämning det var! sen har jag typ bara varit med folk från min nya klass hela helgen och även fast det bara gått 3 veckor så har vi kommit sjukt nära varandra! jag är lycklig :D PUSS alicen

don't you ever burn the road that will lead you back to her in time

vaknade upp vid typ fem och hade en sjuk huvudvärk... precis som jag bukade ha när jag var yngre, trodde att det hade försvunnit men tydligen inte. knarkade alvedon, mådde illa och kramapde. om jag hade haft mat i magen hade jag spytt upp det. haha men jag lyckades iaf somna till slut och vaknade några timmar senare. nu har jag ätit frukost och kollar på smallville, haha bästa programmet!
satsar på att komma till skolan till lektionen som börjar typ ett, skönt skönt! har två lektioner och sen ska jag träffa staffan!
aaja nu ska jag spana in clark kent igen :D pusspåsig!

 

snygga brudar på spexet!

RSS 2.0