:)

Igår var det fredag och världens segaste skoldag. Bohlan envisades med att visa en gammal Romeo och Julia film som var jätteseg och man förstod ingenting av det dom sa. Samtidigt visar hon avatar till andra klasser, hallå liksom... I vilket fall struntade jag och Alice i svenskan i ren protest mot Eva Datta. Sedan vi pratade med henne tidigare i veckan hatar hon oss... hon säger att vi har anklagat henne för fusk och har fått världens attityd. Nej fyfan den kvinnan är inte okej. Men snart är det över hähä!
Efter skolan åkte hela klassen ut till Linda. Hon har verkligen världens finaste hus som jag dör lite smått på... vill haaaa!! Vi grillade och kollade sen på avatar, men eftersom jag hade sett den och den är extremt lång så halvsov jag mig igenom halva filmen. Men sen när den var över så var jag pigg så jag drog med mig lite folk ut på promenad, det var mysigt förutom att alla jordens mördarsniglar verkade ha samlats på just den vägen vi gick på... Somnade i en fåtölj vid typ 4-5 och vaknade upp nio i morse. Åt frukost och sen kollade vi på baksmällan! Världens bästa film :D Efter det var det mat igen sen åkte jag och några till hem.

Så nu sitter jag här och ska snart åka till Staffan, det är tydligen fobollsmatch så man kan väl räkna ut att kvällen kommer spenderas framför TV:n haha. Men det blir mysigt!


Det Ska Va Gött Å Leva

Sista konserten är nu över, och fyfan vad roligt det var. Alla gav allt och det kändes som att det lät bra också. Och jag grät nästan under Viktors solo, så himla vackert! Herregud vad jag kommer sakna allt, att gå på AF är ju liksom ganska så väldigt speciellt. Alla går runt och sjunger i korridorerna och ALLA har något gemensamt, musiken. Det är väl delvis det som har gjort min klass så bra, för vi har verkligen världens bästa sammanhållning. Nä men det är ju faktiskt TVÅ hela veckor kvar så nu ska vi inte sörja än...

Ligger i Staffans säng nu och orkar inte gå upp... Har sovmorgon till 11.15 så det är nice! Ska försöka skriva lite på min gympautvärdering innan jag åker härifrån, fattar inte när jag ska hinna göra det annars. Det är så otroligt mycket som ska hinnas med just nu. Plugga biologi tills imorgon, sen åker vi till Linda med klassen fredag-lördag och jag måste hinna sy balklänning, köpa grejer till balen och skriva gympaskiten tills efter helgen. Sen är balen på tisdag. Och efter det händer det inte så mycket. Helt sjukt hur lite tid det är kvar... Nåja nu börjar min mage kurra så jag ska väl försöka ta mig upp ur sängen. PUSS / E

Darlin' Do Not Fear What You Don't Really Know

Sista konserten imorgon, sista kämpandet med klassen. På fredag är det sista provet på AF, sista ansträngningen på den här skolan. Jag får panik, nästan så att jag vill skriva några prov till nästa vecka bara för att. Haha sajk. Det enda jag inte kommer sakna är Eva Datta. Eller jo någon att hata av hela sitt hjärta kan vara lite skönt att ha ibland. Hon är i alla fall djävulen själv... alla mina ansträngingar betyder tydligen ingenting för henne. Jaaaaja synd för henne att hon är hatad av hela AF haha.

Har köpt en ny kjol idag. Den är fett fin. Och billig. Jag vill gå och prova den nu. nu. nu. Men först ska jag plugga lite till har jag lovat mig själv... Och sen ska jag till älskling och pussa på honom för att han är bäst. Mycket att se fram emot! Jävla plugg...

If I fall, would you pick me up?

Så var helgen slut och jag förbreder mig för den sista helvetiska veckan... ska skriva biologiprov, sy byxor och skriva en gympareflektion (förhoppningsvis slipper vi göra kemilabb och labbrapport), så det är väl överkomligt ändå! Det är så stört hur lite tid det är kvar. Vet inte om jag är glad eller inte. Det ska ju bli jätteskönt att slippa AF, men samtidigt kommer jag sakna allt så otroligt mycket... Nä nu ska jag inte tänka på det för mycket. Mot skolan woho! / E


I'd Rather Be With You

Tjatja, det var ett tag sen jag skrev nu. Har haft sjukt mycket att göra, och när jag haft lite tid över har jag sovit... haha är så otroligt trött nu. Det här med att slutspurten på nian är hemsk stämmer verkligen känner jag, men det är bara en veckas plugg kvar så det är ju nice! Fast den veckan kommer ju inte bli lugn kan jag bara säga...

Så vad har jag gjort sen sist jag skrev? Typ pluggat pluggat pluggat, varit med min fina Staffan, firat mamma tagit massa promenader och chillat i solen. Älskar vädret!! Så otroligt härligt och vädergudarna verkar ju ha bestämt sig för att behålla solen ett bra tag framöver nu så jag är glad chey :)
Idag åkte jag in till stan med mamma och köpte skor till balen. Det tog ett bra tag men till slut hittade jag ett par jättefina. Dom är fina men inte för fina så att jag kan använda dom till vardags också liksom hihi! Efter det åkte jag till liljeholmen och fikade med Staff och Basse. Sen åkte jag till slussen och hämtade Upp simon, har varit barnvakt och ska vara det fram tills lunchtid imorgon. Vi har kollat på film och lekt lite och så! Och nu sover han sött i min säng, ska nog krypa ner där jag också nu och försöka sova. Puss / E

APA

FAN vad jag hatar teknik. Världens sämsta och onödigaste ämne. Mätte fel på en centimeter och vips är hela mitt tak förstört... Ville skriva detta på facebook men jag insåg att är vän med min tekniklärare... så jag tar ut mina aggressioner här istället. Nä pluggproblemen skjuter jag upp till imorn. Godnatt.

I Can Control The Storm

Nä nu blir det fan Rytmus. Kommer jag inte in där har jag Kulturama som tvåa och där kommer jag definitivt in. Så nu förbereder jag mig på de två mest pluggfyllda veckorna i mitt liv eftersom mina betyg måste upp, upp, upp.
Det här blir bra känner jag.


Don't like his baggy jeans but I'm a like what's underneath it

Kom hem för kanske 30 minuter sen efter en awesome kväll. Mötte upp Oskar och Staffie i stan där vi utnyttjade alla mina BK-kuponger och chillade. På kvällen åkte vi till söder för att hämta ut biobiljetterna till Kick Ass som skulle se på heron. Det kom lite som en överraskning när vi upptäckte att bion gick en timme senare än vi trodde, så vi fick fördriva tiden på bästa sätt. I vårat fall var det att sitta och titta på trailers utan ljud eller text, mycket roligt... Haha men tillslut åkte vi iaf ut till Heron och filmen var superbra! Trodde inte att jag skulle tycka om den så mycket men den var verkligen bra! Sen följde Oskar och Staffan mig hem, snälla pojkar det där :)

Usch jag vill vara trött så jag kan gå upp tidigt imorgon och vara lika duktig som jag var idag... Måste plugga imorgon, inte så lockande men nödvändigt. Får väl helt enkelt gå och lägga mig nu och försöka tvinga fram tröttheten haha! puss och godnatt // E


Häy

Idag har jag varit otroligt driftig. Satte klockan på tio för att inte sova bort dagen och började dagen med att äta en nyttig frukost. Sen tränade jag, epilerade och städade rummet! Och nu ska jag snart iväg och möta upp Staffan och Oskar i stan, Oskar är nämligen i Stockholm över helgen. Dagens planer är lite oklara men vi ska i alla fall träffa the gang ikväll, så det blir nice!

Igår var alla mina vänner på Maikos studentskiva som jag är för liten för att gå på... Så det var ju lite segt. Men jag och mamma gick på Indian Garden och började sy på min balklänning så jag hade det trevligt ändå! Kom ganska långt på klänningen och den blir nog fin.

Nä nu ska jag dra! / E


Who knows what miracles you can achieve, when you believe

Så var det onsdag och kemi nationella är avklarat. Och det gick ju.. åt helvete. Ganska väntat :) Annars har väl dagen varit helt okej, karaoke på Sam's och slöjd! Hatar dock den ihärdiga huvudvärken som inte vill försvinna... har seriöst haft den en vecka i sträck nu.

Jaja nu ska jag dra mig mot Simons skola, ska hämta honom och sen ska vi ut till pappa och äta middag på restaurang. Me like! Efter det ska jag väl hem till Staffan eller så kommer han till mig, så det här blir nog en bra kväll! Ska be papi massera bort min huvudvärk också hähä!

/ E


Hej Hopp!

Orkar inte med den här ständiga huvudvärken, hostan och snorandet. Bort med skiten bara så jag kan leva ett normalt liv! Och imorn har jag nationella i kemi men vem orkar plugga? Kommer ändå faila bigtime med tanke på mina kunskaper i kemi haha.
Dagen höjdpunkt var att jag fick full pott på nationella muntliga i matte! 4/4 poäng och 3/3 solar :D

Nu ska jag dra mig mot förorten där en pojkvän och bajenmatch väntar! // E


måndag

Så var helgen över. I fredags var det middag med folk hemma hos Staffan och film som jag såklart somnade under... I lördags hade jag världens äckligaste huvudvärk så vi tog det bara lugnt framför tv:n och i sängen och Staffan byggde en koja åt mig hihi :) På kvällen åkte vi hem till mig där det var tomt hus. Vi gjorde världens godaste baguetter med massa goda pålägg på och kollade på Sagan om Konungens Återkomst! Och igår var det söndag och då gick jag och Staff en promenad in till stan innan vi åkte hem till Julia på födelsedagsfirande. Där var det massa folk och det var mysigt! Efter det fikade jag med Alice på Tullys!

Idag har jag sovmorgon men jag gick ändå upp med Staffan imorse så nu har jag lite tid att döda. Ganska skönt att inte behöva stressa faktiskt. Fast oj nu går mitt tåg om tio minuter så det blev lite stress ändå haha. heido

RSS 2.0