Love me like the world is about to end baby

Idag har jag varit grymt duktig! Har varit så duktig att jag inte behöver vara duktig på typ en månad nu hähä. Först lång skoldag, sen gymma, sen hem och plugga och sen städa! Och nu ska jag snart bege mig mot min lilla älskling ute i förorten :)

Helgen har varit supertrevlig! Fredag var det mysa galet hemma hos Staffan med hyrd film som gällde. Dock var jag otroligt trött så vi gick och lade oss tidigt... Lördagen började med Singstar och sen var det Alice i underlandet och restaurang med min nya familj (Ahlbom Almås) och det var ju jättetrevligt! Earth Hour spenderades på tunnelbanan och på långpromenad med Staffan, så det blev inte såå mycket elslösande i alla fall :) Söndag spelade vi killzone (mitt nya favoritspel hihi) och gjorde inte så mycket mer men det var nice! Och nu har jag lyckats trycka på några knappar så att texten blev kursiv och det går inte att ändra... Men det var ju lite festligt!

//E

Seg dag

Då var det helg woho! Dagen har varit grymt seg, alla har gått runt som zombies och när vi gick ner till kiosken för att köpa godis i ett försök att bli lite piggare visade det sig att dom inte tog kort... Så zombirearmén fortsatte vandra runt i skolans korridorer.
Herregud vad trött jag är... ska trycka i mig lite mat (pitabröd yummie) och sen ska jag till Staffan, han får pigga upp mig! Hähä nu ska jag hjälpa till med maten skriver mer en annan dag! PUSS / E


Jag vill ha sommar nu annars blir jag sur som en gnu

Så var franskaprovet avklarat, fick panik när jag läste igenom det först men efter ett tag så dök lite oanade kunskaper upp i mitt huvud så jag hoppas på det bästa! Då är det bara religionsprov och fysikprov innan lovet, woho. Förstår verkligen inte hur fysikprovet ska gå då Gustav Vasas förmåga att förklara inte existerar... över huvud taget. Så nu har vi EN lektion med vår riktiga lärare innan provet, det känns ju verkligen bra!

Nu sitter jag och väntar på att Staffan ska ringa mig för då ska vi simma! Så jävla hurtiga, haha men det e riktigt nice! Måste ju vara lite fit for fight i sommar när jag ska ligga på beachen i PENISCOLA!!!!! Ja, så heter den spanska staden jag ska till i sommar, tro det eller ej... Haha dog bara jättemycket av skratt när jag hörde det!


Och inte nog med att namnet är det roligaste nånsin, det ser ju helt underbart ut också! Längtar! 

 




// E


detta är en rubrik

Jag fick precis reda på att jag har engelska nationella nu. Trodde att jag hade sovmorgon men icke, haha väldigt lyckat! Får väl försöka göra det någon annan dag... Så nu har jag världens längsta sovmorgon som jag fördriver med att kolla på vakna med the voice, just nu är det sextips på menyn, väldigt intressant må jag säga. Tror minsann att jag ska köpa boken "Superhett sex" eller "Den stora penisboken".

Alla insökningar är avklarade nu i alla fall! Så jävla skönt! Fast det har faktiskt varit mycket roligare än för förväntade mig, känner att idol hade skrämt upp mig. Resultaten kommer nu veckan och nästa vecka hihi jättespännande.
Nä nu ska jag dra mig mot den roliga skolan // E

En helg med skräck, singstar och en pojkvän som är rar

Så var helgen slut och en lång och jobbig vecka ligger framför mig... Helgen har i alla fall varit toppenbra! Fredag hemma hos mig med Staffan Hannes och mamma. Det blev monopol för hela slanten!
Lördag var det singstar/filmkväll med gänget! Riktigt nice, haha så jävla roligt med singstar! Det måste göras om. Kollade på läskig skräckfilm också men oväntat nog var det killarna som skrek mest...
Söndag firade jag och Staffan sex månader. Vi hade massa planer men det slutade med att vi bara var hemma och myste!

Och idag har jag sökt in till Rytmus och det gick bra! Så jävla mycket sköna lärare där jag får panik haha. Ska väl dra mig till skolan snart... Fast jag kommer hinna ha typ en lektion för sen ska vi till Nybrokajen och ha rep för ikväll är det konsert. Det blir nog nice!

Keep on Walking

Vaknade upp idag med världens äckligaste huvudvärk men gick ändå till skolan, ville få mitt svenska muntliga gjort. Och det fick jag så det var ju najs! Stannade på matten också för att prata lite med mina kära vänner, men efter den åkte jag hem! Har övat in låten jag ska sjunga på Södra imorgon. Efter mycket om och men valde jag Beautiful- Christina Aguilera! Känns som att det kommer gå braaaa, väntar på att viktor ska ringa mig och berätta hur svårt á vista provet var hihi det e nice med lite skvallerhjälp.

Skolcaféet är the place 2 b nu! Det har nämligen bytt "ägare" till den härliga människan Sam. Det har byggts upp en scen, massa nya instrument har skaffats, ett mixerbord och mickar har inhandlats och allt är bara allmänt nice! Så där fördriver vi rasterna nu med kareoke, uppträdanden och annat kul! 

För att pigga upp blogen lite så lägger jag upp en fin bild på Staffan från ett par helger sen hihihi


 


You're nobody until somebody loves you

Jag har gått vidare till andra intagningen på Södra! SCORE!!! Halva klassen (alla som sökt alltså) har suttit med sina mobiler i högsta hugg i väntan på samtalet. Jag fick det när jag var påväg hem och insökningen är på fredag så jag har bara två dagar på mig att förbereda låt nu hihi läskigt...

Min vecka har varit bra, även fast jag inte är helt friskus. Har inte sådär jättemycket att säga om den, varit i min älskade skola och varit med min älskade pojkvän! Just nu sitter jag och försöker bestämma mig för vilken låt jag ska sjunga på fredag, det är inte lätt må jag säga...  // E


Hej hopp

Hej jag är sjuk, det är ju sådär lagom party. Speciellt när jag ska söka till Södra idag. Om en och en halv timme. Wish me luck säger jag bara.
Över till helgen; I fredags "vaktade" jag och Staffan Hannes. Vi lagade god mat och sen kollade vi på nån dåligt film som gick vilket resulterade i att jag somnade haha... Lördag vaktade jag och Staffan Maja från typ två till halv nio, det var riktigt roligt! Vi åkte pulka, lekte med lego och annat roligt som man bara får göra när man är barnvakt! Hann kolla lite på melodifestivalen också innan det var dags för mig och Staffan att åka hem till mig där det var tomt hus!!! Där kollade vi på slutet av melodi (usch på att salem inte vann :(((((), på en film och hade det jättemysigt. Och igår var vi på stan och letade jacka till Staffan och jag hittade såklart massa saker som jag ville ha men NEJ jag ska spara pengar inför sommaren nu!
Nu ska jag fixa mig och sjunga upp, hoppas allt går vägen idag! // E

When you smile at me you know exactly what you do

Då var det helg, sweetness. Idag har jag varit i skolan halva dagen. Är förkyld så jag var inte med på gympan, ändå var Lelle snäll och ropade ut i högtalarna "Nu är det så att Anton har en spricka i foten så vi behöver en ersättare och jag har hört att Roovers har anmält sig frivilligt" (vilket jag såklart inte hade). Snel hest det där. Så var det slut på den vilan, mina kläder var ju lagom fräsha sen också.
Efter gympan åkte jag till Kulturama och gjorde intagningsprov. Det gick faktiskt riktigt bra, var konstigt nog inte alls nervös... Och pianisten var nog den klantigaste i världshistorien och spelade fel och tappade noterna på golvet haha men det fixade sig!

I helgen blir det nog mest att vara med Staffan, vi planerade massa saker förra helgen som inte blev av eftersom Staffan var sjuk och därför har vi skjutit upp dom till den här helgen istället. Dessutom blir det barnvakarmaraton, Hannes idag och Maja imorn!

Nä nu ska jag göra nåt vettigt, typ läsa lite svenska eller nåt så att inte Datta slår mig. // E

You say goodbye and I say hello

VI SÄGER GRATTIS TILL VILMA SOM FYLLDE ÅR IGÅR! nu är hon lika stor som jag höhöhö ;) puss på dig! <3333

Dagen idag har varit ganska seg. Fick tillbaka mitt matteprov och jag hade tillräckligt med poäng för att få MVG men solarna räckte tydligen inte... Jävla solar, det är ett riktigt dåligt system måste jag säga. Ska iaf försöka flörta till mig en extra sol av min kära vikarie!
Hade rep på kungsholmen till halv sex vilket var lite segt och min musiklärare fick psyk... som vanligt.

Nu ropade mamma och det är maaat, tacos! Hihi sweet! Har insökning på kulturama imorn, nervöst värre. Hoppas det går bra! PUSS // E

(känner att mina inlägg har blivit väldigt korta på sista tiden haha men jag har mycket för mig)


So Stung

Syster sov här inatt som jag inte träffat på 100 år och bror ringde mig som jag inte pratat med på 100 år och solen skiner och det är plusgrader ute och jag har sovis till 12 idag vilket innebär en riktigt skön morgon för mig med te i soffan. jag mår bra!




Hej alla glada

Kort uppdatering

Så var lovet slut och man är tillbaka i skolan, greejt! Första dagarna nu har varit ganska chill men jag har varit så jävla seg. Känns bra att jag har historieprov imorn som jag typ inte alls har pluggat på också...
MEN något positivt är att jag fick 20/20 på sångprovet på kungsholmen. Så om jag inte kommer in på någon av solosångslinjerna så kommer jag antagligen in där, känns bra!

Nu ska jag fika med pappa, sen blir det hem till pojkvännen! :) // E


Ulrik- vår nya kärlek!



// A o E

I'm back in business

Ja man skulle kunna tro att jag gått i ide på riktigt men fan nu är jag tillbaka! jag har haft en svacka, haha en riktigt lång än men det är så att det har varit så mycket på gång och så mycket som hänt att det inte har funnits någon tid för skriverier men nu e det tametusan dags igen! och bloggen har blivit finfin under tiden jag varit på äventyr ser jag. Ellakvinna grrrymt!

//ALICE

The first day of my life was the day I saw your face

Sista "lovdagen" idag, för helg skulle vi ju ha ändå liksom. Jättestort sadface på det :( Men jag ska utnyttja den maximalt! Fika med Irma och Sigrid först och sen ska jag träffa Staffan, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer säkert på nåt.

Och Alice kom hem imorse!!! Vet inte om jag vågar träffa henne på söndag... Haha kommer känna mig extremt blek känner jag. Nej men på söndag blir det heldag med Alice och det ser jag fram emot!

Mina nya fina gardiner


In exchange for your time I'll give you this smile

Hade det supermysigt med Simon Hannes och Carolina igår! Pulka och filka blev det, och en hel del dataspelande med plutten haha.

Idag har jag tagit den sista sånglektionen... sadface! Det är verkligen världens bästa sångpedagog och jag skulle gärna fortsatt om det inte kostade så jävla mycket... Det gick toppen iaf och nu är jag redo att överraska alla jurymedlemmar som jag ska sjunga för haha! Har också sytt klart mina gardiner nu, fettt fina blev dom!

Här är bilder från igår




 




I know that it's a wonderful world from he sky down to the sea, but i can only see it when you're here with me

Jag har kommit på att det är väldigt skönt att gå upp tidigt, man hinner liksom med så mycket då! Så det gör mig inget att Staffans väckarklocka ringer halv sju varje morgon höhö.

På lovet har jag inte gjort så mycket, var med Staffan hela helgen och i måndags var jag med emeli. Vi planerade gympalektionen som vi ska hålla i och så. Igår var jag hemma på dagen och gjorde massa nödvändiga grejer. Sen åkte jag in till stan och mötte upp mamma, vi köpte gardiner till mig och kollade på tyg till balklänningen. Så nu blir det förhoppningsvis så pass mörkt i mitt rum att man inte vaknar så fort det blir ljust... Ska bara sy in dom lite.
Idag ska jag träffa Simon och Carolina, vi ska typ fika och åka pulka, fett mysigt!




Ge mig sommar


RSS 2.0