hjälp

ännu en varm dag... har inte gjort nåt vettigt alls idag, bara varit inne. man orkar ju liksom inte gå ut när det är såhär varmt. men jag har iaf fått mig ett gott skratt! tittade mig i spegeln och ja, nåt har ju hänt. och ludde smygarn ligger inte bakom nånstans nejnej!


SOMMAR

god morgon alla glada :D precis som alice nyss skrev så börjar sommarkänslan komma, svårt att inte känna av den när vädret är som det är! helt sjukt underbart, jag gillar livet just nu! allt är bra förutom att min lilla grisekno har åkt iväg och jag kommer inte träffa henne på två hela veckor...
staffan och hannes åkte precis till stan för att köpa kartong, ja du läste rätt, KARTONG. haha dom är för roliga, men det e väl kanske så det slutar när en nittonårig och en trettonårig kille är på stan!
jag ska iaf ut och kolla skor med mamma nu, eftersom alla mina ballerina faller sönder (handla inte på din sko), de enda jag har som funkar har jag haft i typ tre år nu. så vi ska väl kolla runt lite, ta en glass och lite så. sen ska jag träffa emeli, ingen koll på vad vi ska göra riktigt men det blir säkert trevligt! och sen har jag lovat staffan att komma hem till kvällsteet, haha mysigt!
nu ska jag ut i solskenet :D pussgurkaaaaaaa


I'm just a kid

Sjuuukt va länge sen det va men äntligen känns det som sommarlov och då är jag inte alltid vid el dator :P JAG SKA TILL GOTLAND IMON!!!!!! jag, olivia och johanna tar båten 10 över 12 imonförmiddag gott folk! kommer hem om en vecka dock så längta inte ihjäl er efter mig nu bara :P mitt sommarlov har varit toppen hitills, jag har varit med kompisar hela tiden och förra veckan dansade jag varje dag, himmelriket! :D saknar massa människor som är borta nu och Ella kvinna, dej kommer jag inte t5räffa på två veckor och två dar, uuuäh!!
 puuuusss

        
God natt!

solen skiner glada miner!

älskarälskar vädret! så underbart. jag ska snart ta mig ut och hämta simon, har inte träffat honom på länge så det ska bli kul. har ingen aning om vad jag ska skriva.. har haft en superbra vecka! tisdag-onsdag med maikostaffanfolket, onsdag-torsdag alice, och torsdag staffan! mycket nice mycket nice :) nej nu ska jag hitta på nåt vettigt, pusss

hej hopp!

och så var det söndag, håller inte riktigt koll på veckodagarna. dom har liksom ingen betydelse, det e nice! men i vilket fall är det en ny vecka nu och den ser jag fram emot! har massa trevliga planer.
måndag- a-amanda
tisdag- vara med maikoluddestaffanannafolket
onsdag- vakna upp med samma folk (om vi sover nåt) och sen blir det årets första dopp!
torsdag- staffan
fredag- nada planer
lördag- alice
söndag- vakna upp med alice

sen ska jag hinna träffa simon också, så det blir nog en trevlig vecka tror jag!
idag har jag varit med alice hela långa dagen. hade värsta planerna på att träna i morse, men vaknade upp liite för sent för det.. får ta det en annan dag! annars har jag varit riktigt nyttig idag, har ätit hela fyra frukter. känner mig duktig!
iallafall, har varit med alice och gått på stan, köpt upp massa pengar, det e jag bra på! sen på kvällen åkte jag hem till alice och åt grillat med hennes familia, gottigt. :D
nu dunkar mitt huvud och jag är trött. GODNATT <3
åh förresten, norah jones är bra.

(här skulle jag ha lagt ut en bild på allt jag har köpt idag, men eftersom min mobil OCH data är dum så blev det inte så. usch på dom!)

/E


.

midsommar är över och jag är hemma i stora staden igen. haha älskar min låtsasmormor kerstin mer och mer för varje gång vi ses, härligare tant får man leta efter! jag satt och pratade med henne typ hela kvällen. vi kom in på allt från livets bekymmer till att vi drev med alla, som blev gladare och gladare.. haha fast hon märke nog inte riktigt att även hon var en av dom. efter den äckliga sillen som jag inte åt så började folk ta sig hemåt. men vi var typ åtta pers som stannade kvar. kvällen/natten spenderades i köket med TP, te och mycket skratt. till sist gick vi och la oss i de otroligt sköna sängarna. det finns ingenstans jag sover så gott som på tallis :D
haha nu är jag iaf hemma, och jag har inga planer för kvällen. tror jag att bara ska stanna hemma och ta det lugnt!
behöver hitta på grejer fram tills den femte juli då jag åker till island, så välkommen att umgås med mig om du vill :)
//elladensnälla

bilder från midsommar



    


Don't know why

imorgon är det midsommar. finns så otroligt många konstiga traditioner här i sverige... att äta äcklig fisk och dansa runt en stång klädd av blommor (som faktiskt är fin, men är sjukt jobbig att göra) tycker jag inte låter så vettigt iaf. haha menmen, jag ska spendera den här midsommaren på landet med min kära släkt. det är sällan man träffar dom så det ska väl bli kul!

men okej, senaste två dagarna! igår var jag med alice på förmiddagen. vi tog det först lugnt hemma hos mig eftersom hon var trötter. men sen bar det av till stan! kom på att det är väldigt mycket jag vill ha just nu... haha men det slutade med att jag köpte shorts från bikbok! efter det gick jag mot mina älskade fotbollstöntar. kollade lite på när dom hoppade runt innan jag snodde staffan, vi gick hem till mig och... ja vad gjorde vi? typ lyssnade på bra musik, drack te och pratade om livet. tiden gick fort och sen var det dags för honom att åka hem! jag sov länge idag, staffan kom och hämtade sin bag som han dumpade här igår, och sen gick vi mot slussen för att möta jullan. vi fikade med henne på tullys, mycket mysigt! sen gick vi och kollade på en jacka som jag vill ha, men den fanns inte i min storlek, snyft! nej men det var nog bra, så att jag inte gör slut på alla mina pengar innan jag har tänkt efter. nu är jag rik iaf :D
nu på kvällen var jag hos mormor och firade hennes åttiofyraårsdag... shit gammal tant! men det var iaf trevligt, kanske tack vare att vi hela min familj har förberett sig mentalt flera dagar, men antagligen mest för att jeppe och elin var där. har ju inte träffat henne på typ fyra månader efter som hon har bott i vietnam, så henne har jag längtat efter!

funderar på att kanske packa ihop lite grejer inför imorn nu, men jag ska upp tidigt imorn så det e inte bråttom. ska iaf upp och sno pappas sl-kort. han ska tydligen till holland. diggar att han ringer och säger "det är ändrade planer nu". vilka jävla planer e ändrade? har inte pratat med honom på hur många veckor som helst, och räkna upp en plan han har haft senaste året som INTE har ändats i sista sekunden. haha ja det är min pappa det där, han e rolig!
jaja, det här blev ett väldigt långt och ganska onödigt inlägg, men jag kände för att skriva av mig. så om du har läst ända hit ner så har du varit duktig, men framför allt har du nog tråkigt :D
massa nattpussar<3

there is a hole in my pocket that is about her size

och jag är tillbaka! har som sagt varit på gotland med flickkören sen i torsdags, och jag ser att alice har skött bloggen alldeles utmärkt. var lite orolig där ett tag men hon har ju faktiskt skött sig! Gotland har varit underbart! såklart ingen sol utan regnregnregn och kallt, men är man med tjejerna så spelar det ingen roll. konserterna var fullsatta och när vi inte sjöng så... åt vi, vad annars? haha nej men tack alla för en härlig vecka, och nästa gång jag träffar kören är efter det långa härligt sommarlovet! 
nu sitter jag här hemma, fixar lite med staffans ipod som är så gott som min.. har suttit framför datan ganska länge och herregud det är mycket som ska göras. facebook, blogga och allt va det heter. har varit riktigt skönt att va utan data en vecka nu, funderar på att börja leva ett liv utan såna hära dumma apparater? skönt skulle det iallafall vara.
imorgon blir en bra dag, ska träffa både alice och staffan. så jag funderar på att sova snart så att jag är vaken när alice kommer hit. märker att mina ögonlock börjar falla ner nu, så it's time tror jag.
nattpusss på er!

och juste, jag har köpt en tröja med kakmonstret på :D han är så otroligt fiin!


Bonny

igår var jag i nacka med therese vilket var allmänt grymt nu när man är rik oxå :P  sen kom sara hem till mig och vi hade våran planerade och efterlängtade saraalicekväll med allt vad det innebär :)

idag sov jag till kvart över 2, jag kan verkligen sova hur länge som helst nu om jag väl får chansen. Sedan kom olivia och johanna förbi och vi drog in till stan och jag shoppa loss igen...hehe jag måste verkligen ha nån regel om att inte åka till stan på ett tag nu för annars kommer jag bli en fattig kvinna när jag minnst anar det! jaja, alla har vi svagheter... Anyway  vi mötte iaf upp hanna h sen som för övrigt sovit till 4 på eftermiddagen, haha väldigt vacker syn! :P Nu är jag hemma och bror är hära, haha ska kolla på the hills och äta choklaaaaaaaaad<33





lite nya kläder och sånt är aldrig fel :) 

Vit tröja med hål i ryggen från bik bok 125 kr.
vitt linne med tryck från gina tricot 100 kr.
jeansjacka från zara 399 kr.
skjorta från pappas garderob:P
randiga shorts från weekday 180 kr.
rosa glansiga shorts från monki 150 kr.
flipflops från hm 49 kr.
blått nagellack från kicks 100 kr.
mönstrad väska från monki 150 kr (tror jag)
 

my new world

okej, har precis kollat igenom pappas garderob och jag kan bara säga att skjortor är nya grejen i min värld! :D så otroligt snyggt och det bästa av allt är att jag inte behöver köpa massa utan jag snor bara av papsen när han inte ser :P thihi busigt! jaja, kanske til och med lägger upp lite bilder sen om jag nu orkar vara så duktig. Nu mormor är hära och vi har fikat och jag har spelat gitarr för henne. puuuuuuuuuuuuuuuuss alice

move on

sovit hos olivia med folket från dansen! vilken otrolig kväll vi hade igår! kollade alla vasanfilmerna (som vanligt) och åt B&J (som vanligt) underbart :D vädret är bajs och idag regnade det som bara tusan när jag knallade hem! blev dygnsur och kall men efter en varm dusch och några avsnitt av the hills kändes allt mkt bättre! kom precis hem från sandra. jag kim och hon kollade film och snackade om massa blaj (som vanligt igen) 

Vill oxå bara meddela världen att astrid är världens bästa storasyster!



jag älskar dig abo jao!

så har första lovdagen passerat. vaknade typ vid halv 11, gick till södra för att möta faline som hoppade av tåget, gav mig mina grejer som jag dumpade i nockeby häromdan, och sen hoppade hon på det igen. haha en snabb träff och henne kommer man inte se på mångamånga veckor, snyft! efter det lunkade jag hem, åt lite frukost, duschade och tog det lugnt tills staffan kom. vi har bara tagit det lugnt hela dan, svängde förbi alice och dumpade lite grejer. firade att hennes godislöfte är över genom att... äta godis, tro det eller ej! haha men det var nice, och nu sitter jag här, staffan sitter mittemot och ritar. den lille pojken, man skulle kunna tro att han är fem.. gulligt, och nu lyssnar vi på jack johnsson, han e bra han! behöver ni mer otroligt nödvändig information ere bara att säga till :D
aja, han ska väl dra sig hemåt snart, och jag ska sova tidigt eftersom jag ska till gotland imorn, vi ska samlas nio på centralen... inteokejinteokej! jag behöver faktiskt min skönhetssömn..
stannar på gotland tills på tisdag, och sen ska jag vara hemma tills typ femte juli, bortsett från midsommar då jag ska till landet en sväng. men förutom då, TRÄFFA MIG!!
ha det gött, sov så sött! pusssiss

Så länge jag lever

Undernbara SOMMARLOV är äntligen hära!!!!

vädret e bajs men va fasen, sommar!! :D jag har svårt att fatta att det är sant. liksom efter det hemska som har hänt har jag och många svårt att tänka på annat. det finns alltid i bakhuvudet.
avslutningen igår var ändå underbart hälig! jag snackade med folk som jag ändå sett i 4 års tid men som jag inte lagt så mycket uppmärksamhet till. känns otroligt synd att man ska komma alla så nära nu på slutet men samtidigt är det väl så det ska va! och alla finns ju kvar, jag kommer träffa alla igen även om det inte känns så just nu. jag vill vara glad nu, hela tiden men det finns så mycket som ändå tynger ner mig. men som sagt, det är sommar nu och vad som helst kan hända! massa puss // alicen

Grattis therese oxå som fyller år idag<3


HEJDÅ SKOLAN

SOMMARLOV! så galet nice :D dagen har varit underbar, trots regn och kyla! efter att jag hade fått mina betyg som jag blev mycket nöjd med så åkte jag och folk till skinnisberget. satt där och tog det lugnt, njöt av lovet! dock så var poliserna ute redan då, men dom var snälla så det gjorde inget! träffade också några gubbar i femtiårs-åldern som vi blev bundis med. haha, sen var jag tvungen att åka hem och vara social med min mor. men efter att faline tjatat på mig ett tag så begav jag mig ändå till djurgården där typ hälften av alla af-elever väntade! träffade även luddebrabbe där. hade verkligen jättetrevligt, bättre avslutningsfirande får man leta efter!
imorn ska jag vara med staffan, ska nog möta upp alice och lämna lite saker som hon har glömt här också. eller snarare kläder som jag har snott, moahaha. så det e väl planerna innan jag åker till gotland på torsdag!
men nu ska jag sova efter detta korta genomdrag av min vecka... haha pussssss

This is the moment

Även fast jag inte kände dej, känns det inom mig. Det gör ont. Hoppas du har det bättre där du är nu. Det märks att du saknas och du ska veta att du är saknad. R.I.P Therese<3


Lullaby-Jack Johnson

så var det lördag. igårkväll var jag med staffan, mycket trevligt, som vanligt! kvällen var fylld av tedrickande, musik och allt sånt!
hannes gick nyss hemifrån för att kolla på maikos match, tänkte oxå föjla med först men jag behöver packa. ska nämligen ut till isaks landställe ikväll, den lilla pojken. som inte är så liten längre, vi ska fira hans 18 årsdag... haha herregud det e bara jag som e liten kvar, men det e nice! och imorn har jag konsert som jag måste åka direkt från landet till så jag måste ha med allt sånt oxå. plus att jag och basse har fått uppgiften att köpa läsk tills ikväll, bra tänkt du som kom på att ge den svagaste av alla uppgiften. haha som tur är så ska staffan hjälpa att bära!
nej men nu ska jag packa lite, pussipussi

BALEN!

     

oceans away

då vare onsdag, mer än hälften av  vardagarna den här veckan har passerat. me like! idag vare dans på gården, det e alltid nice. kände mig duktig, lärde mig våran dans på 10 min igår och var gaalet skillad idag. sprang runt med min rosa mössa som föll ner i ögonen och försökte hålla koll på benen. haha men det gick! :D
efter skolan var det flickkör, riktigt segt måste jag säga... kunde inte släppa tanken på att jag just då skulle ha kunnat va i vällingby och träffat alexander rybak<3 herregud alltså jag är för lydig, ångrar så mycket att jag inte åkte dit...

haha men nu sitter jag här och kollar på family guy, eller ah jag kan inte göra så mycket, det e hannes som bestämmer vad vi ska kolla på och jag verkar inte ha nån talan. "nu ska vi kolla på family guy och sen ska vi kolla på mythbusters" yay mina favoritprogram... haha kanske ska hitta på nåt vettigt.
imorgon är börjar jag 10 på eriksdalsbadet, och för er som inte vet så bor jag tio minuter ifrån så det blir sovmorgon för min del! något som är lite sämre är att jag slutar typ fem, det e nån himla grej i globen, typ avslutning för körfestivalen eller nåt. onödigt tycker jag
något annat som är onödigt är vädret. jag blir riktigt sur, kanske ska ringa vädergudarna och klaga lite på dom? den ynka lilla färgen jag skulle kunnat få (jag blir inte pepparkakebrun, hur mycket jag än solar) existerar just nu inte. SNYFT!

mmh, snart är det sommar


yes

hey folks, nu tänker jag skriva den heliga frasen... ånej, skola imorn! haha done.
 igår åkte jag ut till faline på kvällen eftersom mina planer med amanda sprack, men det blev en mycket händelserik kväll. på vår nattpromenad mötte vi ett vildsvin, som mycket väl hade kunnat döda oss om den hade lust (den verkade aggresiv), herregud tack någon där uppe som räddade oss. jag har aldrig varit med om nåt läskigare!
har fullspäckade planer för helgen så den ser jag fram emot! för övrigt har jag typ inga lektioner och sånt. istället väntar dans på gården, lite sånggrejer och annat. nicenice!
nej men nu ska jag va duktig och sova, om det går. haha löööv (och kvistar) / en ganska så trött bella

måndagsbarn

har nte kunnat sova på hela natten! varit typ superstressad över massa plugg men nu är det nästan över! gjorde provet och lämna in sista uppsatserna idag...varit lite sen med dom men nu e jag nöjd :) och musiken gick ändå asbra! jag och olivia ska spela och sjunga på torsdag för små barn och kanske på BALEN som by the way är på kvällen:D jaja, jag har varit sjuk hela helgen och eftersom ellanbellan varit med mig 24 vore det ett under om hon inte blivit smittad. fortfarande hostig men kan inte hålla mig inne, vilket väder! har oxå under helgen hunnit baka bullar till mamsen, det var faktiskt mors dag igår:P och har även blivit kär i en ny serie, jag är ledsen gott folk men "the city" är fan i mej otroligt bra!!!!!!
va på teater idag på kulturhuset och såg mina fina spela, hahahh! fan det gjorde min dag:D
puuuuuuuuuuss

RSS 2.0