Shine on

Nu försvinner jag ut i natten, gott nytt år på er!


Isn't it obvious

Är med alice men hon är upptagen med att fixa med sin julklapp till pojkvännen, så jag passar på att göra en sammanfattning av året som gått, det är ju faktiskt bara två dagar tills det nya året börjar!
Alice hälsar till er alla, och puscas med!

Här är din sammanfattning av 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säkert

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte om jag hade några... Men i år ska jag ha!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Noope

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?
Island och Frankrike

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

En mer vältränad ella och mindre stress.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
21/9<3

8. Vad var din största framgång 2009?

hmmm mvg i matte hahaha

9. Största misstaget?
Vet inte

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
haha senaste halvåret har jag typ haft ont konstant, kroppsdelarna verkar bara turas om vart smärtan ska vara

11. Bästa köpet?
haha fina kläder

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Fika mat och kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Staffan framförallt. Annars vännerna och resorna

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

On my way- Phil Collins
Here comes the sun- Beatles
Star mile- Joshua Radin
Everything- Michael Bublé

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Första halvåret gick det väl upp och ner, men andra halvåret gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
hmmm tränat skulle inte varit helt fel

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

inte tränat? 0:)

18. Hur tillbringade du julen?

Vaknade upp med staffan, åkte hem och träffade släkten och sen kom staffan tillbaka och det blev paketöppnande med familjen

19. Blev du kär i år?
Oooh ja!

20. Favoritprogram på TV?
Navy CIS och svenska hollywoodfruar :D

21. Bästa boken du läste i år?

Haha minns inte vad jag har läst, INTE Eva Dattas älsklingsbok av August Strindberg i alla fall...

22. Största musikaliska upptäckten?

Erik Grönwall såklart!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år

Ville ha en kamera men hade inte sagt det till någon... annars en necessär och nagellack

25. Något du önskade dig men inte fick?

eeh en miljon? 0:)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Haha gud kommer verkligen inte ihåg... Var det i år som jag var bortrest eller inte? Och i sånt fall vart fan åkte jag?

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ingen skola och sommar året om

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

bäst

29. Vad fick dig att må bra?
Pokjvännen, vännerna

30. De bästa nya människorna du träffade?
Cornelis hahaha

31. Vem saknade du?
Mina nära och kära när de inte var med mig

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Zac Efron såklaaart







Snygga tjejer for sure!


Hahahha nu kan vi dö lyckliga


En famn för mig

Tre hela månader med dej idag. Fan va fint det känns.


The sound of silence

Idag vaknade jag upp med en olivia bevid mig. Efter att vi varit hos lee igårkväll så vart det liksom att hon blev kvar hos mig över natten :) Idag har jag gjort nada verkligen. typ vaknade. försökte kolla på min sex and the city film som jag fick i födelsedagspresent men den hacka så jag blev sur. sen tog jag en dusch.

Något som jag faktiskt har åstakommit idag är att jag har laddat ner bra musik på min ipod, saknade den så nu blir det att lyssna på musik där i stället för på mobilen. Och så har jag laddat över bilder och kommit på ett bra system för min hårddisk som jag fick i juleklapp av pappa :) så lite duktig har jag faktsikt varit idag. Jo juste, ringe annika oxå angående dansen. ska hålla i provdansningen nu även fast jag inte kommer hinna vara lärare under våren, spännande!

Ikväll ska jag nog bara vara hemma. typ fortsätta sticka på min röda halsduk och kolla på Gossip girl kanske.

// A

hihihihihihi

Det var länge sen jag bloggade nu, men jag har haft annat för mig! Firat jul två gånger, träffat pojkvännen, träffat kompisar och sånt. Den här julen blev faktiskt riktigt bra, hela släkten på mammas sida kom hit, men vi kunde ju inte vara i våran minilägenhet så vi hyrde lokalen som faktiskt var riktigt fin! Man kan tillochmed sova där, så jag funtar på att fly dit ner när jag inte orkar med familjen haha.
Har fått massa fina julklappar också, ROSA kamera av mamma, världens finaste almenacka, halsband och presentkort på 1000 kronor av staffan, och annat fint! Staffan lyckades lura mig rejält om att jag inte skulle få en kamera... Så mycket att jag skapade ett mobilbildsalbum på face höhö, men den är ju till no use nu.

Jaja här kommer inte världens charmigaste bild men jag menar den är ju från min rosa kamera :D




She is like the wind

Och alice is off to Lee med lite folk, det vankas filmkväll.


If I were a boy

hela dagen har jag spenderat i min garderob. har rensat ut bland alla kläder och bland alla gamla leksaker. puh, nu e det fint som bara tusan där inne. på kvällen träffade jag sara och emelie, vi åt middag på Tully's och sen drog vi vidare till café 60 för det kändes att vi inte riktigt var färdigpratade. himla mys.


your in my mind

Jag kan inte sova. har kollat klart på hela gossip girl första säsongen nu

och jag har oxå

börjat sticka på en stor röd halsduk.

Timmarna har bara susat förbi heh. Önskar nästan att dagarna kunde

göra detsamma ibland.

Kom hem

jag saknar dej så fruktansvärt


Julen är här

ÅH GOD JUL PÅ ER!

min jul var så mys. vaknade med syster och vi åt frukost och kollade på pippi som gick på tv. sen åkte vi till min moster och åt julmat och öppnade paket. haha och den här gången var det faktiskt kul att sitta där och prata med mina äldre kusiner (bara killar as well) brukar känna mig ganska utanför annars hah men nu snackade vi sjukt mycket och det kändes väldigt bra, dom var ju då exrta intresserade av ossian som by the way ringde mig 2 gånger igår, det gjorde nog min jul!
jag är lika mycket barn fortrarande när det gäller julklappar, älskar att sitta runt granen bara och vara "tomte" och dela ut :) och igårkväll sen när vi kom hem från moster, då var det dags att öppna paketen som vi spart hemma. då blev det myskläder på och dricka te som gällde. seriöst, märkte hur glad pappa blev över hela julstämningen. det gjorde mig grymt glad. så jag är asglad just nu!

snart kommer ella och hela den sidan av släkten och vi ska ha jul idag med, wiiiho!

julklänning


myskläder, ny mössa


lite julklappar

Update

I söndags fyllde jag som sagt år! då vare mys med johanna och olivia :D fick dem största tekopparna av dem :D Ossian ringde mig från Indien oxå, blev typ helt hysteriskt glad!

vi provar hattar på Urban outfitters


hann även med att fika med Ella

I måndags var det minijul med gamla gänget (sara,klara,lee,ello,matilda) Bod kunde inte närvara för hon är i Austrailen....

jag hade på mig min nya fina kjol från HM

I tisdags var det dags för ännu en minijul fast den här gången med danstjejerna! vi kollade på 50 first dates som jag inte hade sett, vilken mysig film!



nu är det onsdag och jag har äntligen kommit hem. min syster ska sova hära! vi ska klä granen, kolla på love actually och slå in julklappar, våran tradition. hemsk va mycket mys det blev på en gång!

Astrid och jag för ganska många år sen...




Gud vad jag känne mig gay idag!

Imorgon är det jul! I år är det faktiskt lite julkänsla tycker jag, med all snö och så! Julen firas i år hemma med hela släkten på mammas sida, och på kvällen ska jag träffa staffan och julmysa hihi.
Idag är det fixardag, ska baka bröd och sånt, håller på att måla naglarna just nu haha viktiga grejer! Ska försöka överleva dagen med världens träningsvärk i rumpan också... får se hur det går. Nästa vecka ska vi träna igen och då ska vi satsa högt, har vi inte träningsvärk i hela kroppen så blir det smisk! Förutom julbak ska jag träffa staffan när han har slutat, typ vid fem alltså... usch på att han jobbar så länge, eller ah usch på att han jobbar över huvud taget! nej nu är  det bak som gäller pussss /E


Två dagar till jul

Fjärde dagen på lovet och livet är bra. Ledighet är verkligen grymt, haha har inte sovit såhär mycket på länge länge. Det resulterar dock dum stelhet i nacken :(
Jaja under lovet har jag hunnit vara en del med min underbara pojkvän (som dessvärre jobbar, han lyckas alltid få jobb när jag har lov), firat alice som numera är 16 år!! stor flicka, köpt stövlar så att jag inte ska frysa ihjäl och firat min och staffans tre månaders dag som var igår, grattis på oss!
Idag ska jag fika med papsen som åker till holland och varmare länder imorgon och sen ska jag vara duktig och träna med Eva och Sara Lagneborg! Förlåt för kort och småtråkigt inlägg men nu ska jag och mamma baka julgodis mihiiii :D PUSS / E


Where we are

ååh gissa vad det är för dag idag :D idag är dagen då jag levt i 16 år! YEY äntligen! blev väckt av mors och fars ljuva stämma och frukost på sängen. fick massa fint, en klocka som är typ assnygg, kläder, pengar och en GULDIG spegel :D

nu ska jag träffa Ella på söder och ha lite födelsedagsfika och sen ikväll ska jag få träffa Johanna och Olivia, dt va så länge sen <3

DET SNÖAR UTE FORTFARANDE

ny tröja från hm herr och nytt halsband, det ska föreställa en elefantrumpa, love it!

Brand new day

vi gillar att det bara gått två dagar sen ossian for till indien och jag saknar honom redan något grymt! det är verkligen inte okej det här. han missar min födelsedag (som by the way är imon, elr idag om man vill vara sån ;) ) och jul och våran 3månadersdag och nyår! fuck it bara...

det snöar verkligen stört mkt :D det är så mys verkligen! äntligen känner jag, som är en vinterälskare. det är liksom ligga-inne-under-en-filt-och-kolla-film-och-mysa-med-te-säsongen och det e himla fint det.


FRIHET

JULLOV!!!! Så underbart det kan bli! Har haft världens bästa dag. Först avslutning i kyrkan (jag kom sent och var tvungen att smyga heela vägen till bänkarna längst fram i kyrkan där min klass satt... bara lite pinsamt), sen till skolan där vi fick betygen. Är faktiskt väldigt nöjd med mina, men jag känner ett visst hat mot anders som lovade mig VG i teknik men bara gav mig G... Nåja när vi slutade typ klockan 11 så gick jag och folk till kungshallen och åt! MUMS. Linda och Eva var världens gulligaste männsikor och gav mig världens finaste bh som jag ville ha, kärlek till dom<3 Vi gick på stan lite efter maten innan jag, alice, eva och alex satte oss på ett fik och pratade. Det var otroligt mysigt att vi inte märkte hur tiden flög iväg och plötsligt hade det gått tre och en halv timme haha. Så då drog vi oss hemåt. Nu har jag precis ätit och jag ska åka till staffan, kan dagen bli bättre? PUSS från en glad ella

I do it for you

ska hem till Emelie ikväll, hon har fyllt år så det blir massa folk och mys som gäller.




Ordinary people

jag målade naglarna röda för jag tyckte det var passande nu när det blir jullov!


det mysiga med min skola är att det finns massa fina människor som skriver god-jul-lappar och sätter upp på allas skåp :)

your body is a wonderland

jag gör verkligen allt för att inte plugga...sitter och lyssnar på John mayer, vilken bra man!

rota i garderoben som man egentligen inte får gå in i eftersom alla juleklappar ligger dära, men gud va jag fynda! hitta pappas gamla myströja så den e nu mera min..


snodde ossians lila mössa oxå eftersom han inte kommer behöva den nu när han ska till en varmare plats

Vit jul i år?

Kul att jag skrev ett inlägg igår som inte har publicerats och inte har sparats. Hmm väldigt skumt, undrar om jag har drömt det... Jaja, jag sitter hemma och degar, väntar på staffan som ska komma hit snart. Igårkväll när jag och alice hade skiljts åt åkte jag till staffan, tog med mig how i met you mother men när vi såg att House of Wax gick så kollade vi på den istället! Usch äcklig film, dock inte jättebra... men jag blir ju rädd för det mesta.
Kom i säng för sent och vaknade tidigt trots att jag hade sovmorgon, men staffan började tidigt så jag gick upp med honom. Borde ha varit trött idag med tanke på hur lite jag sov i natt men jag har faktiskt varit pigg. I skolan var det mentorsdag och det ger vi tummen upp! Först körde vi nån paketlek, alla hade med sig ett paket för tio kronor och så slog man tärningar och grejer, haha jag var bäst och vann finaste grejerna! En anna anka-teckning som emeli hade ritat, coolt USA-godis som ALLA ville ha och som jag vann i sista sekunden (fast jag måste säga att dom är överskattade...), lite annat godis och en clownnäsa, grymt värda grejer!

Måste bara få klaga på vädret lite... Egentligen är det mysigt men nu råkar det vara så att mina kläder inte är anpassade för snöstorm och typ tio minus, så usch på det!
Vill egentligen bara bädda ner mig i soffan och mysa men jag har ett rum som behöver städas ifall man ska kunna sova där ikväll... byyeee


Winter

Snön yr utanför och här sitter jag inne i värmen med min pojke bevdid mig, elr ja nästan, han duschar just nu men snart ska vi dricka oboy och kolla klart Narnia.

träffade Ella efter skolan,


här e jag


här e pojkvän



we're just ordinary people

HEY! Bra dag bra dag, vaknade upp med älsklingen, trött som fan men tvingade upp mig själv iaf. Vad gör man inte för lite tid med pojkvännen liksom :) Sen gick han och jag hade en hel timme på mig innan jag skulle till skolan, NICE. Så jag fixade naglarna och annat nödvändigt! Sen bar det av till skolan där jag hade kör, sen kom det fram att vi varken hade so eller gympa (taket i gympasalen har rasat... hjälp?) och eftersom vi inte var såå sugna på fyra timmars hål så struntade vi i slöjden! Så jag gick till BK med folk och köpte budgetlunch för 29 kronor, duktig ella. Efter det gick jag, eva, linda och sofia lite på stan och nu är jag klar med alices julklapp hihi! När vi insåg att vi bara tappade bort varandra hela tiden så splittade vi på oss och jag och eva tog oss en sväng till Beyond retro, härlig affär det där! Och nu är jag hemma, ska träffa alice om en halvtimme, det blir julklappsköp och efterlängtat aliceellasnack.

charmtroll på Beyond


Back to bed

något av det bästa som finns är när mamma vill vara så göllig att hon byter lakan i min säng utan att jag bett henne. mmmh min mamma <3 olivia och jag tog en promenad i snön förut oxå och prata massa om livet. sen gick vi hem och drack te. det va oxå najs vill jag lova.

va bara tvungen att ta kort på min mysiga säng men bilden gör den inte riktigt rättvisa tycker jag. min säng är som en stor rosa jag-vet-inte-vad men det e så jag. kyss


En vanlig dag sådär

och det snöar som tusan ute! alice blir glader, och jag fyller år om 5 dagar, och det är jul om 9!! (nedräkningen har börjat) :D


stoff och empo


Cosmo och sara i nån konstig vinkel


Vez va lucia i fredags hahah


äntligen fick ja mitt te (tack ossian) hade inte klarat engelskan annars..


Disturbing silence darkens your sight, we´ll cast some light and you´ll be allright

Tisdag och första dagen på skolveckan, den gillar vi! Hade nämligen kompledigt igår eftersom vi hade globen i söndags. Det var roligt, inte lika kul som vanligt eftersom vi bara var där en dag och vi inte hann repa in saker ordentligt... menmen! Efter TIO timmar i globen åkte en ganska så död ella, en staffan, hannes, mamma, jeppe, elin och hannu till kamarina där vi åt middag, grymt gott! Lyckades dock bita mig i tungan och har fortfarande ont... inte okej säger jag bara.
Igår var jag alltså ledig, det var egentligen inte staffan men han såg till att vara det. Lögnen om att han var på bröllop i hudik verkade ju funka iaf haha! Vi gjorde verkligen ingenting, dagens äventyr var väl svängen till apoteket, men dagen var grymt mysig :)
Idag har det varit skola, men eftersom Per opererar ögat så har vi ingen so idag eller imorn, så vi skulle slutat 13.30. Dock höll musikläraren kvar oss för att ha enskilda samtal om betyg och sånt shit, så jag kom inte från skolan förens efter två ändå... Borde inte klaga men jag blev grymt butter haha. och jag HATAR att vara nästan sist på klasslistan. Kan INGEN lärare komma på den superbraiga idén att börja bakifrån nån gång?! Tydligen inte...
 
Nu sitter jag här och väntar på att staffan ska sluta vilket jag tycker att han kan göra väldigt snart! Nej nu ska jag måla naglarna, pussissssuss / E

Bra låt



// A

Home

Min helg har nog varit den skönaste på länge! och grymt efterlängtad. på fredag hade jag dansuppvisning men reggaetonen och det va så kul och det kändes ändå grymt bra! och sen kom pojken och sov hos mig och hela lördagen spenderade vi framför tvn och i soffan, haha och sen på lördagkväll va det min tur att sova hos honom så vi var iaf ute liite under den dagen :P och det snöade så där mysigt då! och idag har jag först degat i ossians soffa, sen kollade jag när Ella hade luciagrej i Globen och sen åt jag middag med Bod som lämnar landet på tisdag, kmr sakna henne!

Puss alice.







gillar att min smygbild på pojkvän inte vill bli lika stor som dom andra...hm...

rubrik

Herregud vad trött jag är... med tanke på att jag gick upp fem i morse är det inte så konstigt. Hade nämligen luciamorgon i morse, mysmys! Enda gången på året som jag faktiskt gillar att gå upp tidigt haha. Staffan sov iaf hos mig, fattar inte hur han orkade... men jag klagar inte! Konserten gick ganska bra iaf, och efter den så gick vi till skolan och hade mentorsdag, haha vi har ju verkligen världens underbaraste mentorer! Vi larvade oss fram till lunch och sen slutade vi, grymt najs. Vi var dock tvugna att smyga ut eftersom så att inga andra lärare fick se att dom släppte oss typ tre timmar för tidigt. Efter skolan gick jag faline, isak, anton och några till på stan ett tag, vi köpte lite julklappar och kollade runt!
Och ikväll ere flickkörskonsert som gäller, men för första gången sitter jag i publiken, känns lite konstigt men skönt samtidigt... Efter det åker jag till älsklingen tror jag! Bra kväll det här känner jag, men nu ska jag dö lite framför tvn. puss / E


Grace Kelly

Sitter här och försöker skriva en engelskauppsats...hm och eftersom jag hamnade här i stället så går det bajs :P
äter vindruvor och lyssnar på julemusik i stället :D
Imorgon har jag dansuppvisning weee !!!

om 10 dagar fyller jag år,
om 10 dagar är mitt godislöfte slut,
om 10 dagar får jag därför 1000 kronor :D
och jag ska tjocka rejält då

imorgon ska jag få vara mysigt nära min pojka igen :)

min skola har en egen liten tomte!

.

tomt men ändå tungt, så känns mitt hjärta just nu.
nej nu ska jag göra ett alldeles för långt och ointressant test för att fördriva tid, jag börjar faktiskt 11.15 imorgon så jag kan liksom inte riktigt gå och lägga mig nu... 
vill bara tacka alice för att hon är så jävla bäst och piggar upp! har inte skrattat så mycket på länge haha google translate i våra hjärtan<3

Du heter: - Elenoor, kallas Ella. Man får välja vad man vill kalla mig!
Låt just nu?: - Star mile- Joshua Radin
Beroende av: - knark
Vem behöver du mest just nu? - Någon nära, typ en alice eller staffan
Vad tror folk om dig?  - Något bra hoppas jag 0:)
Stämmer det?  - haha ja ni stämmer det?
Vad får du oftast komplimanger för?  - mina ögonfransar, kläder, sångröst
Brukar du skratta för dig själv?  - haha det händer det händer
Vad står det i ditt senast inkomna sms?  - hahaha men usch xD haha :P vad gör du? :) <33333
Var bor du? - söööder
Trivs du där?  - om jag gör!
Äger du några converse? - tyvärr inte..
Festar du mycket? - noope
Vad har du för mobil operatör?  - tele2<3
Är du allergisk mot något?  - eeh vet faktiskt inte med tanke på att mitt ansikte har kliat GRYMT mycket några dagar nu och mina ögon har varit röda...
Har du haft sex idag? - nejjjj
Nästa mål i ditt liv:  - Börja träna, komma in på nåt bra gymasium, och innan dess bestämma var jag vill gå.
hur svarar du i mobilen?   - Mobil: "Hallå" för det mesta, men det beror på vem det är
Vem ringde du senast?  - 333333, haha råkade markera hjärtana i ett sms och ringe dom, fett givande samtal!
Vad sa den du senast pratade med i telefon? - Det senaste gills inte, och i det innan så frågade jag Alice H var hon var
Antal timmar sömn inatt: - För få
Sov du ensam?  - Nej!
Tycker du om din pappa?  - som det är nu gör jag det.
Brukar du komma i tid? - nästan 0:)
När mår du bra? - När jag är med vännerna och får sjunga/ lyssna på musik
När blev du fotad senast? -  hmmmm bra fråga, typ helgen?
Hur känner du dig nu?  - uttråkad
Vanligaste färg på dina kläder?  - Många färger
Vad tycker du om fötter?  - De flesta är äckliga, inklusive mina... oklippta tånaglar är inte nice heller.
Är du smart? - Jag är smart när det gäller saker jag är bra på :)
Är du aktiv i skolan? - I de ämnen som är någorlunda intressanta
Vad saknar du? - Sommar och Staffan (mina fina S)
Hade du en bra kväll igår?  - väldigt!
Favoritdryck på morgonen: - TE!
Rakar du benen?  - jajemensan
När går du och lägger dig? - typ elva? somnar dock inte då
Är du blyg? - nej
Mail eller brev?  - Sms?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - njaaaa

Är du nöjd med ditt liv?  - ja väldigt, även fast en del saker kan bli bättre så är mitt liv bra!
Om inte, vad vill du ändra på?  - stress och skola kunde det bli mindre av t. ex
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? - ella-stilen?
Är du bortskämd? - det beror på vad man jämför med, inte enligt mig.
Vad gör du imorgon?  - har sovmorgon och träffar min pojkvän!


-

Usch vad det är kallt, sitter typ och skakar... överallt är det kallt, och kylan försvinner aldrig. Inte okej nånstans. Vill gömma händerna under min tröja men jag tror nog att min mage inte skulle gilla kylan...

Är hos alice nu, har precis ätit och ska snart färga alices mammas hår hahaha! Och det här inlägget blev ju långt, men men pussss

More than words- Westlife

http://www.youtube.com/watch?v=NVFmumZcgFc

Eftersom jag suger på det här med datorer och inte vet hur man lägger upp videor direkt på bloggen så länkar jag hära. Men seriöst BÄSTA versionen av den här låten, alice tipsade så tack till henne! Haha har lyssnat på den här typ tusen gånger nu, kärlek<3

Luciavecka

Globendag idag, så det kändes inte såå jobbigt att gå upp sju i morse som det brukar göra. Dessutom vaknade staffan självmant (av väckarklockan alltså) så jag behövde inte anstränga mig för att få upp honom vilket var ett under haha! Kom i tid till globen, och såklart fick vi stå ute och vänta en halvtimme innan vi blev insläppta... Och USCH vad det är kallt, nu är det vinter, saknas bara lite snö men det kan man väl inte förvänta sig.
Repen gick väl som dom brukar, det låter förjävligt men fan vad kul jag har! Skrattade till och med när hannes armbågade mig på läppen, dock inte riktigt lika roligt nu när jag sitter här och ojjar mig över min såriga och uppsvällda läpp... Jaaja det där kommer jag utnyttja med tanke på hur dåligt samvete han hade, höhö :D

Måste bara få meddela att jag fick reda på mina so-betyg idag och jag kommer få MVG i historia, religion och geografi och VG i samhälle, hihi fett stolt 0:)

Men okej lite kort om min helg! I fredags kollade jag idol med staffan och KukCalle är i final, vad är detta?! Jaja bara erik vinner är jag glad. Erik är för övrigt SJUKT lik Ryan i high school musical! Lördag fikade jag med julia och efter det åkte jag hem där staffan och lillebror väntade. Vi kollade film och myste, mycket trevligt! Söndag firade jag lillebror nr två, simon alltså, kul att träffa honom! Och efter det åkte jag till staffan, vi kollade på vägen till lycka, usch vilken sorglig film... Men bra!
Snart börjar Navy CIS så byyyye / E



Pluttisen<3


No way out

Ossian kom förbi förut och gjorde mitt liv lite lättare, tack! och sen kollade jag och mamma på "mammas pojkar" hur töntigt det än låter för jag kände att jag behövde mamma lite oxå haha! funderar på att skita i skolan imon, har ändå bara två lektioner, och det är så mkt läxor nu som jag skulle behöva ha tid att göra hemma, men samtidigt så är det som sagt bara två lektioner imon vilket gör att jag lika gärna kan gå dit. Puss natti A


Bigger

Min helg har varit mys! nu har massa människor gått och här ligger jag i soffan nu och dricker julmust och äter lussebulle och kollar på sunes jul. Haha känner att jag kommer i rätt stämmning nu när det är andra advent oxå. borde plugga men usch på det bara!









jag filmade bara när Norea hade spelning i fredags, tog ingen bild, men hon va gryyyym vill jag meddela!

I gotta feeling

Oh ma gaad vilken dag! först simma med skolan liksom oh nooo säger jag bara!
sen åkte jag hem och tyo dog i soffan en stund innan Ellabella kom hit, ååh det va underbart! fan va kul vi hade haha, vi fick liksom värsta snilleblixten och ba "men ja vi vill designa om våran blogg" haha, va ju inte så lätt som vi trodde men tillslut gick det iaf :P tog liite hjälp från denna blogg http://designadinblogg.se/

och som hon redan skrivit så ska vi knarka varandra på el lov som nu bara e inom 18 dagars räckhåll :D PUSS och godnatt A.


23.15

Hemma. Trött. Tror nog att det är dags för mig att sova nu... Upp halv sju imorgon lockar inte så mycket. Jag ska personligen döda personen som gjorde mitt schema. 08.15-15.40 torsdag och fredag, och dessutom har människan lyckats klämma in de värsta lektionerna på de två dagarna, så tight att vi knappt hinner andas mellan lektionerna. Uppskattar det inte alls!
Idag har jag varit med alice som ni kanske märkt, det var så länge sen som vi bara umgicks utan att ha massa plugg och annat äckligt ivägen. Och jag har verkligen saknat det... Men nu på jullovet ska vi minsann ses, hon är nämligen pokjvänslös då och förhoppningsvis inte en lika upptagen människa som nu!
Imorgon är det matteprov, faktiskt inte så mycket ångest nu när jag har bestämt mig för att matte är ett väldigt ovärt ämne! Dessutom hade jag utvecklingssamtal idag och Lelle är bra han! Honom gillar vi.
Nej men nu ska jag sova, puss /E


OFAIL

OCH HELT PLÖTSLIGT DYKER VÅR FIIINA HEADER UPP! vårt iq är inte på topp men det är naaaaaaajs! Världen är bra och vi gråter nästan av glädje.
Nu ska alice dansa och ella ska hem och drick te! Gör det ni också för då är ni coola! pusssen

Ännu en fail

F***a!!! Vi var inte så tekniska som vi trodde, inte ens fucking länken ville funka... Världen hatar oss men det är lugnt, vi har varandra! Jaja SÅHÄR skulle det sett ut om vi lyckats med allt som vi inte lyckats med (om vi nu lyckas med det här):


Fail

Nu ere så att vi har suttit här och kämpat och slitit för att få en fin header i typ... en halvtimme! Och när vi äntligen lyckats få in en ynka liten bild så att det såg fint ut när vi förhandsgranskade så KOM DET INTE UPP när vi publicerade...
Jaja såhär skulle det sett ut om vi lyckats.

http://publishme.se/710486/settings/theme/preview/

RSS 2.0