det här va kul

sitter uppe och väntar på att ossian ska komma. e trött och han har varit på fest typ långt bort så han kommer inte än på ett tag... ligger i soffan och kollar på gamla grey's anatomy avsnitt, älskarälskar! va med johanna tidigare ikväll, herregud den kvinnan är seriöst en av dom underbaraste jag känner. blev så jävla pepp bara av att se henne!

oj nu kom pojken hära! puss alice

more than words

visst vi kommer sakna starbucks och den brittiska dialekten men fan va skönt det är att va hemma! 5 dagar i London är vad jag precis har varit med om vilket har lett till att jag börjat missbruka vaniljlatte och frappuccino (stavning?) vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan starbucks (ryktet säger dock att det ska öppna i sverige nu snart så jag får väl återgå till min chai på espressohouse så länge :P) asså vill bara krama ihjäl min mamma just nu, är så himlans glad och blev så pepp av resan så tack till henne och till olivias mami för underbara dagar, det va dock himla skönt att jag och olivia slapp dela rum med dessa kvinnor, haha mammatjat orkar man bara stå ut med ett visst antal timmar om dygnet.

jag är helt pank nu så inget skojsigt festande elr chaidrickande elr shoppande på ett bra tag nu. ska vara världens bästa dotter ett tag fram över tills jag "betalat tillbaka" för vad jag är skyldig min mamma under resan. haha väldans vad mkt snack det blev om henne nu då. bildder på allt jag köpt och bilder från hela londonresan kmr senare när jag fått dem av olivia :) by the way, olivia kvinnan fyller år idag :D :D jag va faktiskt först att säga grattis till henne, hahaha ett av dem bästa minnerna jag kommer bära med mig livet ut är nog flygresan hem. vi hamnade längs bak i planet av någon outgrundlig anledning och asso herre va vid garva åt allt bara. man hörde typ inget för det burra så mkt och det burrade i rumpan när man satt ner oxå haha jag skrattar när jag tänker på det.

jag och olivia fick träffa Åsa, våran gamla danslärare och det var det bästa. hon bor ju i london nu så vi tog en frukost med henne en av dagarna. åt creps (ännu en gång vet jag inte om jag stavat rätt) och antingen var det min banaochnutella crep som gjorde det elr så var det åsa, men jag svävade som på moln efter frukosten den dagen (jag tror på det senare alternativet)

satte nyss på tv:n och det va postkodlotteriet på tv, haha det va folk som vann massa pengar. tips, kolla på det om ni känner er nere, kom på mig själv att sitta och le hära. nu e det idol, planen på att följa detta program har gått åt skogen men nu ska jag bannemej kolla! PUSS alice


"Mina flimmerhår är förlamade!"

Jag blir så otroligt trött på min kropp. Idag har jag nästan inte haft ont nånstans men då ska såklart annat komma och jävlas med mig... Nån som vill donera en kropp? 0:) Någorlunda snygg ska det vara oxå.

Nåja, förutom det så har dagen varit bra än så länge! Vaknade upp tidigt hos staffan, ville inte gå upp och försökte få honom att stanna hemma men det gick väl sådär... Han är för plikttrogen haha. Åkte hem och somnade om, sov till typ tio, gick upp och åt frukost och duschade innan jag behav mig in mot stan. Mötte upp sigrid och amanda och vi försökte hitta till "det andra wayne's" på drottninggatan. Sigrid var helt säker på att hon hittade men när vi gått förbi buttricks typ tio gånger så fick hon ge sig. Dessutom var hon fast besluten vid att vi skulle sitta på uteserveringen (som tack och lov inte fanns), haha knäppis. Men till sist hittade vi rätt och hittade även Rosanna och Bettan som satt och väntade på oss. Supermysigt var det!

Och nu sitter jag här och väntar på att höra något från någon, ska iväg till Erica ikväll. Åsa kommer också vara där och det blir säkert niiice, länge sen jag träffade dom nu!

dagens upptäckt- bullbak lindrar ångest

Idag har jag varit precis en sån människa som jag hatar. Som ligger hemma hela dagen och inte får något gjort och sen har grym ångest över det och tycker synd om sig själv. Haha suck ella, men jag har faktiskt mått dåligt! Och det typiska hände såklart, precis när jag insett att jag nog inte mår tillräckligt bra för att vara med faline och berättat det för henne så POFF försvann mitt magont. Menmen då bestämde jag och lillebror oss för att baka bullar, så vi gjorde nåt av dagen ändå! Sen insåg jag att gossip girl gick och då förflyttade jag hela bullbaket in till vardagsrummet och tvingade hannes att kolla på lite bra tv hihi!
Ska gå ut med mamma snart och få i mig lite luft, känner mig helt hjärndöd för tillfället. Och sen är min plan att sitta framför tvn, äta vaniljbullar, dricka te och sticka på min fina turkosa mössa!
pussen / E

charmiga bilder for sure



    

I compare you to a kiss from a rose

Och så har halva lovet gått... ångest! Men mitt lov har hittills varit super, mestadels har det spenderats med pojkvännen och det e ju riktigt nice! Igår kom han hem till mig efter jobbet och vi kollade lite tv, drack te och åt en gigantiskt men god mango. Imorse klockan typ halv sju ringde klockan vilket inte var riktigt lika nice men jag tog mig upp ändå och åt frukost med staffan innan han gick, ledsen ella :( Lyckades somna om men sov bara i en halvtimme, lite segt menmen! Idag ska jag träffa faline och emelie, planen är att vi ska baka bullar och kolla film! Men nu känner jag att jag börjar få ont i magen igen... orkarinteblisjuk. Får helt enkelt åka dit och se hur länge jag orkar stanna. Men det är senare idag och tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se får se. Lillebror vaknade precis så honom kan man kanske vara lite social med ett tag iaf!


Jag har tråkigt

Och så har alice flytt landet... inte okej alltså! Kom hem NU!

Det är iaf lov, såå underbart, men båda dagarna den här veckan har jag ändå varit uppe halv sju, pojken jobbar ju... Men som tur är så är jag sömntuta så jag har somnat om igen båda dagarna hihi!
Så vad har jag gjort under lovet? Fredag var jag med staffan, lördag vare konsert med flickkören, antagligen den sista för mig. Gah det känns konstigt, men skönt samtidigt! Söndag vare iaf SBB konsert och alla barn hjälpte till att sälja biljetter och släppa in publiken som va helt galen. Arga på massa skit och plötsligt var det vårat fel att biljettsystemet var lite dumt.. Folk är knäppa alltså! Efter konserten hjälpte vi till att bära grejer och efter det gick vi hem till mig och chillade gaalet! Vid 12 åkte jag och staffan hem till honom eftersom han jobbade dagen efter... Det blev iaf en grym dag med världens underbaraste människor!
Igår fyllde Staffan år, grattis på honom :D Vi vaknade omänskligt tidigt och blev överraskade med tårta, mmm god frukost! Sen åkte jag hem och sov lite innan jag och mamma begav oss ut på stan för att köpa jacka till mig. Kom hem med två jackor och en sjal 0:) Efter det åkte jag hem till staffan för att fira honom, keiko maiko och ludvig var där och det var riktigt trevligt! Sen blev det sova tidigt för att vi överhuvudtaget skulle vakna idag. Men det gjorde vi såklart inte, så stackars pojken fick fixa sig på en kvart haha!

När jag kom hem idag åt jag lite, och sen däckade och direkt i sängen... Är det lov så är det! När jag vaknade upp ett par timmar senare städade jag rummet och lagade mat till mig och lillebror, haha känner mig duktig! och nyss plågade jag mig själv med epilatorn, usch och fy det borde inte vara lagligt!
Oj oj vad långt det här inlägget blev, men jag har tråkigt... Det är i sånahär tillfällen man behöver en hel säsong av nånting som man bara kan ligga och dö lite framför. g e  m i g
PUSS / Ellisbellis

och för att fira att datorn som har varit död ett tag nu har blivit återupplivad så får ni en fin bild på min älskling från igår :D



och en från i söndags!


don't bring flowers after i'm dead

Det bär av till LONDON imon, klockan 9 cirkus åker jag hemifrån. ursäkta men fan va skönt det ska bli att komma bort ett tag :D ville bara säga det. puss ha det bra nu! Erik Hassle, lyssna på den människan, han e så himlans bra!


// er grisekno

The thanks i get

underbara kvinna om bara tre dagar åker vi! stockholm och allt folk får klara sig utan oss i några dagar för vi ska till london baby! det kommer bli grymt olivia <3




Just wanna be with you!

Igår så firade jag och staffan en månad tillsammans, den bästa månaden i mitt liv! Du gör mig så galet glad och jag älskar dig! <3
Efter mitt sista flickkörsrep åkte jag och mötte upp honom vid slussen, vi var hungriga så vi bestämde oss för att äta på subway, MUMS! Sen bar det av till staffan, där drack vi champagne-te och myste framför tvn, supertrevligt! som alla andra dagar med dig :)

Idag har jag varit i skolan dårå, haha ibland ere faktiskt riktigt roligt, vissa personer är ju bara för härliga! So lektionen idag säger jag bara... Men även fast torsdagar inte är okej (och ännu mindre okej nu när jag är förkyld) så tog jag mig igenom den. Och jag har faktiskt pluggat lite biologi nu också, duktig flikkaaaa!
Imorn ere fredag, helvetets dag, men sen är det LOV! Sååååå underbart :D Livet leker! Kärlek på det<3

sjukt onödigt och knasigt bara

sitter i skolan och kollar på en cpfilm på samlektionen, vese (el lärare)  e inte ens här och filmen hackar, den vill inte ladda klart så jag fördriver tiden här i stället.. och så e pojken sjuk idag oxå... puss alicen

isn't it obvious

jag känner kärlek 

  PUSS


god kväll

Och nu sitter jag här igen, alldeles för sent och med alldeles för lite ork, känner inte ens av min trötthet längre. Usch vad trött jag blir på att allt mitt liv verkar gå ut på just nu är läxor, har inte gjort nåt annat än att plugga sen jag kom hem idag, och ändå har jag inte hunnit med allt jag tänkt mig. Jaja det e inte långt kvar nu och jag ska klara mig igenom det och sen ska jag börja i nån slapp skola med nån slapp inriktning med slappt folk, ooohyes jag längtar!
I vilket fall finns det härliga människor i mitt liv som gör tillvaron grym trots all skit! Och det tackar jag för! Puss på er och god natt, för nu ska den här tjejen försöka ta sig till sängen, om hon inte däckar nånstans påväg dit... <3 / E

haha jag kände att det här inlägget behövde lite färg, och vad passar då bättre än en bild på finaste alicen!


MUMS

Har haft en helt underbar helg med mina favoriter, alice och staffan! Fredag lördag spenderades med pojken min och söndagen med alice. Märkte verkligen hur mycket jag har saknat att umgås med den fina tjejen på sista tiden och vi måste ses snart igen.
Fredagen spenderades alltså hos staffan, vi kollade idol och bakade godaste kakorna, mums säger jag bara! Lördag gjorde vi inte så mycket, på kvällen blev det iaf film, Dumpad, sötaste filmen. Märker hur besatt jag är av allt som har med how I met your mother att göra... Marshall spelar ju huvudrollen i den här och vips så älskar jag den haha! Och idag har jag alltså varit hos alice, vi pratade om livet och så som vi brukar, pluggade faktiskt också tro det eller ej! Sen kom jeppe och elin och vi åt middag allihopa, och sen åkte vi hem. Bra helg bra helg!
Nu ska jag nog städa undan i mitt rum och sen sova, för att vakna upp opepp på en ny jobbig vecka med massa äcklig skola. Menmen, snart är det lov! Pöss! / E

stella smsa mig precis..

love is- giving someone the power to destroy you but trusting them not to.

Seaside

nu ska jag snart iväg till gabrielle med therese :) planen är väl att vi typ ska kolla idol och käka, mkt trevligt, har inte träffat dem människorna på verkligen hundra år! har typ bara chillat hemma med pojken min hela dagen, supermys det oxå.. e väldigt mycket mer glad nu än igår kan man säga :P puuusss på er


"..och allt som e bra med mig har jag förmågan att glömma bort"

jag orkar inte mer. känns som att jag alltid måste förklara mig för att jag inte hinner göra allt hela tiden. massa människor som vill träffas och jag har dansen som jag älskar och så har jag jobb lite då och då plus allt plugg. allt hinns inte med liksom. och jag är ledsen för det men ibland så når man en punkt när man bara inte orkar mer. jag är så jävla nöjd med mitt liv och allt jag har i det. jag klagar verklige inte, jag är otroigt medveten om att jag är lyckligt lottad, men fan även jag måste få må skit.. det känns som att jag bara gör folk besvikna nästan. och att göra folk besvikna e fan det värsta som finns. jag orkar inte mer. är så trött på att gråta varje fucking kväll för att över huvud taget orka dagen efter. jag vet inte vad jag vill längre. haha jag pallar inte med mig själv. god natt.



fucking halsduken på bild, min favvo som syster gjort till mig, blev snodd hos Ello nu när hon hade fest förra helgen... 

nehe och nu vill datorn inte fixa länken till låten...jaja lyssna på Sen en tid tillbaka med melissa horn, och känn igen er precis som jag gör.

23.41

Och nu har jag varit duktig hela kvällen. Pluggat massa, tränat och funderat över gymnasieskiten! Duktig flicka, och nu ska jag sova! PUSS / ellan

Soul suckers

Så sitter jag här med läxskiten igen alltså... segt som tusan! Nåja tänkte ge er en fin liten sammanfatting om vad jag har gjort i helgen. 

Fredag
 var det konsert, den gick väl helt okej, uppskattade dock tiden mellan de olika avdelningarna mest då jag faline och helena sprang runt och smygåt godis hihi. Efter konserten åkte jag direkt till a-amanda. Hon var ensam hemma, men vi var alldeles för trötta för att orka utnyttja det så vi dog lite halvt i en soffa med B&J framför harry potter. Riktigt mysigt, och sen somnade vi ganska tidigt.

Lördag
hade amanda konsert så vi åkte från henne vid typ ett, jag åkte hem till mig och duschade och så innan staffan kom, vilket var ganska onödigt eftersom vi åkte till honom efter typ en kvart haha... Väl framme var vi duktiga hemmafruar och gick först och handlade så gott som det gick på coop, det är så otroligt stort så man tappar bort sig och det tog oss typ ett år att hitta pizzadegen. Haha men det var värt det för en stund senare bjöd vi Ludde och Maiko på godaste pizzan all made by staffan och ella. Efter det blev det såklart fotboll, perfekt tid för ella att sova lite! Och efter att ha "gråtit" lite över förlusten så kollade jag och staffan på gårdagens idolavsnitt innan vi gick och la oss!

Söndag var jag med alice, länge sen sist! Vi var bara hemma hos mig och pratade om livet och tog det lugnt, som vi brukar! Sen svängde jag förbi fotbollsplanen där mina fotbollstöntar sparkade på den runda saken som om det gällde livet. Snodde iaf med mig brorsan och gick till hannah, herregud DET var länge sen. Det blev familjemiddag, ganska segt och stelt måste jag säga, speciellt i vetskapen om att man ska få åka till pojkvännen när allt är över. Men men det var väl helt okej och Jeppe var också där och piggade upp stämningen! Något som också lättade upp stämningen lite var att jag lyckades tappa STÖRSTA risklumpen i mitt vattenglas det första jag gör, haha alltid lika smidig.
Efter det blev det åkte jag som sagt till staffan och det var lika mysigt som vanligt!

Måndag var jag ledig men hade såklaaart flickkör, usch vad trött jag blir på skiten! Jaja, sen åkte jag hem och pluggade och sen kom staffan och jag började gilla livet igen!

Och nu sitter jag här med alla läxor, fastnar såklart framför datorn istället... Skärpning ella!
Nej nu ska jag faktiskt ta itu med ergonomigrejen som inte är så jobbig. Gillar att min mamma är expert på området hehe :) pussgurkis / E


Carry you home



sötnosarna i skolan :)



Jails and Bombs

JAG ÄR KLAR MED SAMSKITEN!!!!! applåder till mig tack :D
jag har räknat ut att jag satt 10 och en halv timme igår och 11 timmar och tre kvart idag med denna läxa. man kan alltså lugnt säga att jag lagt ner min hela fucking själ i det här. och nu är jag klar som sagt och sitter och pratar med oliviaälsklingen i telefonen. teeee med honing är mitt knark.. min hals gör fortfarande ont men det e fredag imon och det betyder helg och det betyder att jag inte har tid att va sjuk!

har äntligen tagit mig tid att läsa lite på Elin klings modeblogg. hon e ju för bra! :) PUSS

får ännu en gång damp på datajäveln som vägrar ladda upp bilder! vi säger god natt nu bara därför.../alice




Mr hellström

haahhaha hej igen! jag gör verkligen allt förutom att plugga känner jag... nu är det håkan som gäller hära! jag lär skriva flera oviktiga inlägg idag men det får ni stå ut med lallaala ååååååh baaaaajs plugg! just nu ska jag typ analysera ett textstycke som jag inte fattar nånting av! uuäh!

om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt låten lyssnar jag på just nu men sitter med bärbara och då har jag inga vettiga högtalare så det låter ju lite halvbra sådär..håkan håkan håkan :D kraaaam aaaaaliceeee

Winter- Joshua Radin

jag är sjuk och vill egentligen bara sooova men här sitter jag med samskiten och kämpar! 7 fucking frågor som ska vara klara tills imon, my gaaaad jag e en stressad människa. sitter här med te för min hals och lyssnar på Joshua Radin för att chilla ner lite. Vez är ingen favorit i mina ögon just nu kan man lugnt säga..om jag inte blir klar med sambajset idag eller imon i skolan blir det dask för min del. aldrig att jag sitter en fredagkväll med det här... ska faktiskt på bio med tjejerna då, mattzzzon fyller år :D och sen blir det sova hos pojken min. PUSS alice

23.23

tisdagar är bra dagar, lugna lektioner, slutar tidigt, tid för kuliga saker och annat bra. idag inkluderade min tisdag också staffan, simon och pappa vilket gjorde den lite extra bra! inte ens matteprovet gjorde dagen sämre! efter skolan träffade jag staffan, vi åkte och köpte teer, dom luktade helt sjukt gott och jag ser fram emot att dricka dom på torsdag. jag har dom här hemma och jag måste erkänna att det kliar lite i fingrarna... men jag ska hålla mig tills jag träffar staffan!
sen satte jag och staffan oss på espresso house och jag njöt av en chai och en muffin (säger man en muffin flera muffins? ...låter fel), gott och mysigt vare. sen begav vi oss båda åt varsitt håll, han mot sin del av förorten och jag mot min. yesbox jag åkte ut till gubbis och lägenheten på skrinvägen för första gången på länge länge. där väntade pappa, simon, amelie, nån gubbe (som kanske ska köpa lägenheten) och conny. riktigt trevligt att träffa dom igen, roliga människor haha! och knasbollen simon kan ju inte hålla sig lugn för en sekund... han hoppar runt som en apa heeela tiden sötnosen!
och nu är jag iaf hemma, sitter här framför datan och märker hur ögonlocken börjar falla ner, hmm kanske är dags att sova snart. kommer vara tomt i sängen utan dig... har insett att vi har sovit tillsammans varje natt i en vecka nu, haha och efter bara några timmar utan dig känns det som om det var evigheter sen vi träffades. tiden får se till att gå fort nu så att det blir torsdag snabbt alltså! godnattpuss / E <3

saknar sommaren, saknar värmen!


It's like wishing for rain as I stand in the desert

kom nyss hem från staffan, försöker plugga men det går inte så bra av nån anledning. kan liksom inte koncentrera mig, tänker på annat.
i alla fall har min helg varit grym, den har spenderats med pojkvännen! skulle gärna säga vad vi gjort men vi har inte gjort nåt vettigt... bara tagit det lugnt! sushikväll igår och det var väl trevligt även fast det inte är nån stor favorit för mig, tur att jag hade ludde där som var lika ovan som jag haha!
nu väntar jag på att få ringa alice, både hon och jag behöver prata av oss, alldeles för länge sen senast! saknar den människan <3
hittar ingen inspiration idag så här får inlägget vara slut, kort och gott! / E

rubriiiik!

såå nu sitter jag hemma och det e HELG! haha nästan lite tråkigt efter en grym praovecka... dom gav mig världens finaste blombukett sista dagen! haha kommer sakna det men jag ska kanske få sommarjobb där så det e nice :D
skulle egentligen vara med faline idag men jag mår lite konstigt så det blev inte av. så staffan som sov hos mig inatt stannade kvar och tog hand om mig. Vilken kille! halvligger just nu i hans knä och lyssnar på high school musical på svenska! yes jag älskar molly sanden :D
för övrigt är jag suris, hur fan kan camilla gå vidare på idol? och eddie? jon var tusen gånger bättre och så åker han... hmm dåligt svenska folket, dåligt!
kanske ska iväg till staffan sen och äta sushi, inte för att jag gillar det nånstans men allt ska väl få en chans!
haha nu ska jag tydligen sluta skriva enligt staffan xD så puss på eeeeer <3

Only you- Joshua Radin

HELG :D :D igår va det studiedag och denna dag spenderade jag med mina coolingar från klassen. hahah och nu är det fredag och känner mig duktig som ändå har pluggat massa idag! och vi fick tillbaka matteproven, alla fucking rätt! jag firar med te och pepparkaka hära hahah! ikväll bär det va till sara tha ros med matilda. inte träffat er undernaringar på tusen år så det kommer bli grymt! PUSS

jahap nu vill inte datorn ladda upp bilder på dom fina flickorna...bajs!

är glad för en annan sak oxå...<3

EmpohjärtaAllan



jag har tråkigt och tycker bilden är allmänt klockren så det fick bli bloggen...

RSS 2.0