förlåt.

Och till dig, jag är verkligen ledsen. Jag förstår om du tycker att jag är en likgiltig fitta, och det är jag nog också.
Men jag ber så otroligt mycket om förlåtelse, och jag tror att du förstår bättre än någon annan hur jag känner, även om du inte vill förstå.

Kommentarer
Postat av: anna

det är inte hela grejen som stör mig mest, utan att ingen av er sa ett ord till mig. det hade gått tre veckor när ni blev tillsammans om jag förstått det rätt, och det känns som att man fortfarande har skyldigheten av varna då, särskilt som hans ex är din vän.

2009-09-28 @ 10:43:53
URL: http://krejsi.blogg.se/
Postat av: ella

jag vet jag vet jag vet! allt gick bara så snabbt och jag vet att jag borde ha tänkt två gånger, pratat med dig och allt sånt. men det går inte att ändra på nu, och det gör så ont i mig när jag tänker på hur mycket jag har sårat dig. jag är verkligen ledsen anna, du är en så fin tjej och förtjänar inte den här skiten! jag hatar mig själv

2009-09-28 @ 16:14:13
URL: http://puscas.blogg.se/
Postat av: anna

ja, det verkar ha gått väldigt snabbt men om du blev tillsammans utan att någon av er hunnit eller orkat prata med mig, varför inte upplysa mig om det när ni väl blivit tillsammans liksom? det kanske känns svårt att säga men ett litet sms hade räckt, det hade varit bättre än att få reda på det över facebook.. men aja nu är det som det är och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men någon gång glömmer jag väl det här också..

2009-09-28 @ 21:01:00
URL: http://krejsi.blogg.se/
Postat av: ella

jag vill inte att du ska glömma, det kommer inte göra saken bättre. förlåta däremot, men det är inget jag kräver. och ah allt är lite invecklat, egentligen känns det fel att ta allt här via datan men jag lovar att du skulle tycka att den förklaring jag skulle kunna ge dig inte är bättre heller.

och jag har en stark känsla av att ifall det nu var så att vi hade smsat dig så hade situationen inte varit bättre, även om det känns så nu i efterhand. du hade nog kännt dig lika sviken som nu.

2009-09-28 @ 22:36:53
URL: http://puscas.blogg.se/
Postat av: anna

jo, det hade varit bättre för det hade visat att ni bryr er! det hade visat att ni hade tänkt på mig och låtit mig få reda på det före alla andra! nu känns det som ni ger blanka fan i mig och att det spelar ingen roll hur jag får reda på det, jag kanske inte ens hade behövt få reda på det alls för det skulle ju vara lite roligt...

nej det hade varit bättre, även om jag kanske fortfarande hade känt mig sviken

2009-09-29 @ 08:54:51
URL: http://krejsi.blogg.se/
Postat av: ella

nej det stämmer inte alls att vi skiter i vad du tycker! inte nånstans, men jag förstår att det verkar som det. speciellt jobbigt tycker jag det är eftersom att jag har haft väldigt roligt med dig på sista tiden, som i hudik. även fast det inte var något mellan mig och staffan då så känns det som att jag har svikit dig lite extra, och usch jag vill inte slänga iväg den vänskapen. men det har jag väl gjort nu antar jag.

och du vet att jag skulle gjort allt bara för att få spola tillbaka tiden ett par dygn så att jag kunde få prata med dig innan.

men jag känner att den här konversationen inte leder nånvart längre. vill bara säga ännu en gång att jag är otroligt ledsen anna! <3

2009-09-29 @ 17:45:15
URL: http://puscas.blogg.se/
Postat av: anna

det är inte säkert att du kastat bort vänskapen, men det kommer nog ta ett tag för mig att förlåta detta. men jag märker ju att du inte är glad för hur det blev, så någon dag kan jag säkert göra det.

vore dock tacksam om ni inte höll på med varann framför mig..

2009-09-29 @ 19:42:41
URL: http://krejsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0